Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Hotel Olympia Sky

Luksuz i očaravajući panoramski vidici

Olympia Sky hotel izgrađen je s najvišim standardima ekološke učinkovitosti i s brojnim pratećim sadržajima. U hotelu se nalazi bazen s panoramskim pogledom na Vodice, Murter, Šibenik, Kornate i predivan arhipelag otoka ispred Vodica, a na posljednjem katu se nalazi luksuzni panoramski restoran 'Sky'. Jedinstven dizajn, toplo drvo, udobni tepisoni i ugodno osvjetljenje čimbenici su zbog koji ćete se u Olympiji Sky osjećati opušteno i zadovoljno.
Ul. Ljudevita Gaja 2B, 22211, Vodice, Croatia
022/452-488, 022/452-484
Više o ponudi

Olympia Sky hotel prve je goste primio u ljeto 2017 godine. Izgrađen s najvišim standardima ekološke učinkovitosti i s brojnim pratećim sadržajima. Na 9. katu nalazi se natkriveni bazen s prekrasnim pogledom na zelene otoke, a novu dimenziju i u gastronomskom pogledu dobio je otvaranjem Sky restorana s odličnom a la carte ponudom te očaravajućim panoramskim pogledom.

Hotel ima 148 smještajnih jedinica od čega je 19 apartmana. Dio apartmana na svom balkonu ima hidromasažnu kadu. Olympia Sky spojnim prolazom povezan je s zgradom Hotela Olympia te velikim restoranom i wellnessom.  Sobe imaju twin krevete ili bračne krevete dimenzija, a u svim sobama goste će dočekati kuhalo za vodu s kavom i čajem, boca vode, ogrtač i papuče.

Jedinstven dizajn, toplo drvo, udobni tepisoni i ugodno osvjetljenje čimbenici su zbog koji ćete se u Olympiji osjećati opušteno i zadovoljno.

U ponudi naših paketa dobivate jedno noćenje u prekrasnom hotelu Olympia Sky uz razne popratne sadržaje. U sobi će vas dočekati košara s voćem, moći ćete koristiti fitness te zatvoreni bazen i razmazite se s beauty tretmanima za koje ćete dobiti 20% popusta. Ukoliko dođete s limenim ljubimcem, bez brige, parking vam je besplatan.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Vikend iz snova” dobivate 1x noćenje s doručkom u sobi s pogledom na more, košaru s voćem, besplatan parking, 20% popusta na beauty tretmane te korištenje zatvorenog bazena i fitnessa.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od od 10.06. do 15.09.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
fitness
jacuzzi
klima
parking
unutarnji bazen
wi-fi
1x noćenje u sobi s pogledom na more i košara s voćem u sobi
Korištenje zatvorenog bazena i fitness
20% popusta na beauty tretmane te besplatan parking
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 10.06 do 15.09.
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se