Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Excellence partner

Hotel Olympia Sky

Luksuz i očaravajući panoramski vidici

Olympia Sky Hotel izgrađen je s najvišim standardima ekološke učinkovitosti i brojnim pratećim sadržajima. U njemu se nalazi bazen s panoramskim pogledom na Vodice, Murter, Šibenik, Kornate i predivan arhipelag otoka ispred Vodica. Na posljednjem katu nalazi se luksuzan panoramski restoran Sky. Jedinstveni dizajn, toplo drvo, udobni tapisoni i ugodno osvjetljenje čimbenici su zbog kojih ćete se u Olympiji Sky osjećati opušteno i zadovoljno.
Ul. Ljudevita Gaja 2B, 22 211, Vodice
01 4572 288
Više o ponudi

Olympia Sky Hotel prve je goste primio u ljeto 2017 godine. Izgrađen je s najvišim standardima ekološke učinkovitosti i brojnim pratećim sadržajima. Na 9. katu nalazi se natkriveni bazen s prekrasnim pogledom na zelene otoke, a novu dimenziju i u gastronomskom pogledu dobio je otvaranjem restorana Sky, restorana s odličnom a la carte ponudom te očaravajućim panoramskim pogledom.

Hotel ima 148 smještajnih jedinica među kojima je 19 apartmana. Dio apartmana na svom balkonu ima hidromasažnu kadu. Olympia Sky spojnim je prolazom povezan sa zgradom Hotela Olympia te velikim restoranom i wellnessom. Sobe imaju twin-krevete ili standardne bračne, a u svim će sobama goste dočekati kuhalo za vodu s kavom i čajem, boca vode, ogrtač i papuče.

Jedinstveni dizajn, toplo drvo, udobni tapisoni i ugodno osvjetljenje čimbenici su zbog koji ćete se u Olympiji osjećati opušteno i zadovoljno.

U ponudi našeg poklon-paketa dobivate noćenje u prekrasnom hotelu Olympia Sky uz razne popratne sadržaje. U sobi će vas dočekati košara s voćem, moći ćete koristiti fitness te zatvoreni bazen i razmaziti se beauty tretmanima za koje ćete dobiti 20% popusta. Ako dođete s limenim ljubimcem, bez brige, parking vam je besplatan.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje s doručkom u sobi koja pruža pogled na more. Paket uključuje i košaru s voćem, besplatan parking, 20% popusta na beauty tretmane te korištenje zatvorenog bazena i fitnessa.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 10. 6. do 15. 9.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
fitness
jacuzzi
klima
panorama
parking
vanjski bazen
wi-fi
1 x noćenje u sobi s pogledom na more
Korištenje bazena, besplatan parking
20% popusta na beauty tretmane
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 10. 6. do 15. 9.
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

Antistresna masaža 35 min
Spa opuštajuća zona 60 min
Biljni čaj i sezonsko voće
Korištenje zatvorenog bazena i fitness
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

Thalgo ritual čistoće, piling tijela maslinovim i lavandinim uljem, masaža leđa toplim uljem 30 min, spa relax zona 60 min, biljni čaj i sezonsko voće, upotreba zatvorenog bazena i fitness
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija 4 dana unaprije

599.00Kn

2x aroma masaža 40 min, 1x Olympia Life manikura 60 i pedikura 60 min, Spa relax zona 90 min, biljni čaj i sezonsko voće te upotreba zatvorenog bazena i fitnessa
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se