Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Blue Waves Resort

Savršen odmor i uživanje bez granica

Blue Waves Resort nalazi se u predivnoj Malinskoj, na otoku Krku, i savršeno se uklopio u primorski krajolik. U njegovoj ponudi pronaći ćete obiteljske sobe s pogledom na more i plažu ispred hotela, wellness-zonu s bazenom, saunom i fitnessom te vanjski bazen sa sunčalištem. Sve ovo čini Blue Waves Resort savršenom destinacijom za vaš odmor. Uživajte uz osvježavajuće koktele pored bazena ili ljenčarite na divnoj šljunčanoj plaži, najljepšoj u Malinskoj, svega par koraka od vaše sobe.
Rova 33, 51 511
01 4572 288
Više o ponudi

Već vam sam slogan Blue Waves Resorta (Vaš dom na plaži) govori kako je njihova misija da se kod njih osjećate kao da ste stigli svojoj kući. Pažljivim odabirom prirodnih boja i materijala, ali i modernim dizajnom, Blue Waves Resort savršeno se uklopio u primorski krajolik. Njihove obiteljske sobe (jedna soba ili dvije spavaće) te dnevni boravak s pogledom na more i plažu ispred hotela oduševit će vas već na prvi pogled. Jedini je hotel u Malinskoj sa zatvorenim bazenom, jacuzzijem i fitness-dvoranom. Što se tiče wellness-zone, možete se relaksirati u saunama čak triju vrsta.

Unutar kompleksa Blue Waves Resorta nalazi se i jedan veći vanjski bazen te dva manja dječja bazena okružena sunčalištem. Dani će vam biti ispunjeni ispijanjem osvježavajućih koktela iz pool-bara uz jedan od bazena ili ljenčarenjem na divnoj šljunčanoj plaži, doista najljepšoj u Malinskoj, svega par koraka od vaše sobe, dok djeca uživaju u društvu animatora. Uživajte u svom novom domu, koji se nalazi na samoj plaži, uz kristalno čisto more u najljepšoj uvali Malinske.

U ponudi naših poklon-paketa možete uživate dva noćenja u prekrasnoj sobi s pogledom na more i plažu ispred hotela. Na raspolaganju su vam i dva bife-doručka te bife-večera. Kako uživanju ne bi bilo kraja, dobit ćete i dva sata korištenja wellnessa po osobi tijekom boravka u odmaralištu. Za one željne aktivnijeg odmora: možete uživati na dugim obalnim šetnicama Malinske te biciklističkim stazama duž otoka.

Što dobivate u poklon-paketu?

U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more uz 2 bife-doručka i večere te spa (120 min) po osobi tijekom boravka. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi u 6, 7. i 8. mjesecu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
animacija
fitness
jacuzzi
klima
sauna
unutarnji bazen
vanjski bazen
wellness
2x noćenje u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more
2x bife-doručak i bife-večera
1x spa-dan 120 min po osobi tijekom boravka
Ponuda ne vrijedi u 6, 7. i 8. mjesecu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se