Vrijeme isporuke je do 3 radna dana od dana slanja.

Tomislavov dom

Odmor u srcu parka prirode „Medvednica”

U samom srcu parka prirode Medvednica, na Sljemenu, svega dvadesetak minuta udaljenosti od užeg centra grada Zagreba, nalazi se Hotel Tomislavov dom. Burna povijest ovog hotela započinje još davne 1877. godine, a izgled koji podsjeća na lastavicu u letu zahvaljuje arhitektu Stjepanu Planiću. Tu možete pronaći restoran Tomislav s prekrasnim terasama, aperitiv-bar, internetski kutak, unutarnji bazen, wellness te dječji kutak – ukratko, sve potrebno za savršeni odmor.
Sljemenska cesta 24, 10 000 Zagreb
01/4572-288
Više o ponudi
Hotel Tomislavov dom nalazi se u samom srcu parka prirode Medvednica, na Sljemenu, najvišem dijelu Medvednice. Svega dvadesetak minuta udaljen je od užeg centra grada Zagreba. Burna povijest hotela započinje još davne 1877. godine, a današnji vanjski izgled (oblik lastavice u letu) zahvaljuje arhitektu Stjepanu Planiću. Po njegovu je nacrtu hotel izgrađen 1935. godine.
U sklopu hotela možete pronaći restoran Tomislav s prekrasnim terasama, aperitiv-bar, internetski kutak, dvorane za sastanke, unutarnji bazen, wellness te dječji kutak.
U blizini hotela naći ćete brojne planinarske staze Medvednice, biciklističku enduro-stazu, skijaške staze i žičare, rudnik Zrinski, otvoren za posjetitelje, i druge sadržaje.
U ponudi naših paketa možete birati između jednog noćenja i dvaju njih u hotelu uz doručak ili puni pansion. Opustite se u udobnim sobama i uživajte u korištenju wellness-programa. Pored ponude naših paketa možete istražiti planinarske staze, posjetiti rudnik Zrinski…  Za prave je avanturiste tu i biciklistička enduro-staza.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate piće dobrodošlice, noćenje s doručkom u comfort sobi te korištenje bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate piće dobrodošlice, dva noćenja s doručkom u comfort sobi te korištenje bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate piće dobrodošlice, 2x puni pansion s doručkom u comfort sobi te korištenje bazena, fitnessa i saune. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
fitness
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
sauna
unutarnji bazen
wellness
1x noćenje s doručkom u comfort sobi
Piće dobrodošlice
Korištenje bazena i fitnessa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

2x noćenje s doručkom u comfort sobi
Piće dobrodošlice
Korištenje bazena i fitnessa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

2x puni pansion u comfort sobi
Piće dobrodošlice
Korištenje bazena i fitnessa i saune
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se