Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Guests winner

Pansion Amon

Ponuđena ruka povjerenja, zagrljaj srčanosti, okus savršenstva

U jednoj od najstarijih gostionica i pansiona u Sloveniji razmazite se organskim voćem i povrćem iz vlastitih vrtova te izvrsnim vinom proizvedenim iz ekološki uzgojene vinove loze. Aktivan odmor sa svojom obitelji ili partnerima upotpunite obiteljskim golf terenom. Odmorite se u oazi zelenila, okruženi šumom i pogledom na prekrasno golf igralište. Sve sobe opremljene su TV- om, internet priključkom, sefom i mini barom.
Olimje 24, 3254 Podčertrtek, Slovenija
+386 3 818 24 80
Više o ponudi

Pansion Amon krasi oprema od ekoloških materijala vrhunske kvalitete koja vas vraća u prošlost, a harmonija boja u prostorijama blagotvorno utječe na Vašu dobrobit i udobnost. Ovdje se misli odmore, a tijelo zaživi u punom duhu. Za poslovne susrete i seminare Amon također nudi vrhunski opremljene konferencijske sale.

Interijer je entuzijastični sinergizam prošlosti i budućnosti. Pansion Amon opremljen je sa 40 kreveta u dvokrevetnim sobama i apartmanima u kategoriji 4 zvjezdice. Neke sobe su opremljene s jacuzzijem i balkonom.

Tijekom posjete pansionu posjetite restoran Amon gdje će vas poslužiti najboljom hranom koja je prirodna i pažljivo pripremljena s tradicijom i znanjem. Unutrašnjost restorana uređen je u zapadnom stilu uz detalje koji se odnose na kulturu konja i uključuje poljoprivredne alate, što je tipično za ovu regiju (Kozjanski regija). Restoran ima veliku i natkrivenu terasu na kojoj se možete opustiti uz dobro piće i slušanje pjev ptica. Okružen prirodom Amon nudi veliki parking za kampere gdje možete provesti dane pod sunčanim plavim nebom i tople noći pod zvjezdama.

U ponudi iz našeg poklon paketa noćite u apartmanu Prestige. Sve sobe opremljene su internet priključakom, TV-om, sefom, mini barom. Pansion se nalazi u oazi zelenila, s jedne strane okružena šumom koja se proteže preko izlaska,a na drugoj strani s pogledom na golf igralište.

 

Što dobivate poklon paketu?

  • U paketu „Čarobni odmor“ dobivate noćenje sa doručkom u apartmanu Prestige, Pjenušac Miauuu te ranu prijavu i kasnu odjavu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Dodatne upute

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
    • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite na postojanje eventualnih alergija.
    • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.

 

apartmani
golf
hotel
klima
parking
prenoćište
restoran
wi-fi
1x noćenje s doručkom u apartmanu Prestige
Pjenušac Miauuu
Rana prijava i kasna odjava
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

2x noćenje s doručkom u apartmanu Prestige
Najam bicikla
Rana prijava i kasna odjava
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00kn

Pretplatite se