Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Salon Bonjour Beauty Salon Bonjour Beauty Salon Bonjour Beauty Salon Bonjour Beauty Salon Bonjour Beauty Salon Bonjour Beauty Salon Bonjour Beauty
Excellence partner

Salon Bonjour Beauty

Zakoračite u drugu dimenziju uz suvremenu kozmetologiju!

Zakoračite u ugodan ambijent salona Bonjour Beauty, gdje ćete se uz kvalitetnu uslugu koja se temelji na suvremenoj kozmetologiji osjećati kao zvijezda. Inovativne metode masaže vulkanskim kamenjem, koje su se koristile još od vremena Indijanaca, opustit će vaše mišiće i anulirati stres, a vama priuštiti zadovoljstvo i opuštanje. Iskusne ruke profesionalnog osoblja pružit će vašem licu adekvatnu njegu čišćenja pilingom te hidratizirati kožu maskom. Nikad ne znate, možda baš danas imate zakazan susret sa sudbinom!
Radmanovačka 35, 10 000 Zagreb
0976714676
Više o ponudi

Salon Bonjour Beauty, smješten u Novom Zagrebu, otvara se u siječnju 2016. s ciljem da tržištu ponudi profesionalnu uslugu koja je nedostajala na ovim područjima. Uz odličan ambijent, ljubazno osoblje i profesionalne preparate klijentima nudi uslugu svega na jednom mjestu. Dugogodišnji rad u salonima za njegu kose i tijela u inozemstvu i Hrvatskoj, kao i stečeno znanje na kruzerima s vrhunskim spa-objektima, govori o kvaliteti usluge. Kada zakoračite u prostor Bonjour Beauty salona, osjećat ćete se kao da ste zakoračili u neku drugu dimenziju. U toj se dimenziji možete osjećati opušteno i relaksirano, a prikupit ćete i dovoljno energije za novi početak tjedna ili dana.

Birajte između njege lica ili masaže tijela u moderno uređenom salonu s najnovijim sofisticiranim uređajima. Još se od vremena Indijanaca snaga iz srži zemlje, oblikovana od komadića lave, koristila u liječenju bolesti i tijela. Masaža vulkanskim kamenjem omogućava bolju razmjenu materija u organizmu i potencira detoksifikaciju. Kako bi se bubrezi oslobodili štetnih sadržaja dobivenih filtracijom krvi, nakon tretmana preporučuje se ispijanje pola litra mlake vode, odličnog medijatora toksina i spasitelja ovih važnih organa.

Koža zahvalnost odaje svojom blistavošću i glatkošću. To postiže zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji i ishrani, kao i pomoći metabolizma kolagena i elastina u njoj. Cirkulacija tijela ubrzava se za šest–osam puta, tako da svaka stanica odiše zahvalnošću. Mišići odbacuju neprirodno stanje napetosti i boli prouzrokovane fibrozitima te nakupljanjem mliječne kiseline. Disanje postaje dublje i opuštenije, a stres se anulira. Specifičnost same masaže jest u tome što terapeut najprije masira kožu kako bi pokrenuo protok krvi, a zatim prinosi toplo kamenje i masira dublje strukture kože, mišićne ovojnice ligamenata i mišićnih grupa.

Salon Bonjour Beauty nudi vam bogat izbor tretmana lica, tijela, kose i noktiju. Spoj kvalitete proizvoda i usluga učinit će vašu kosu modernom i njegovanom, a profesionalni savjeti pomoći u odabiru frizure koja odgovara vašem licu.

U salonu si možete pružiti njegu noktiju na rukama i nogama te se ponovno osjećati posebno. Usluge manikure i pedikure na najvišem su nivou, a tretmani za mršavljenje i detoksikaciju – body wrapping – temelje se na aplikaciji proizvoda na kritične zone. U ponudi je umatanje tijela folijom te iznojavanje u termodeki. Salon u svojoj ponudi ima i permanentno apliciranje pigmenata – microblading obrva te ugradnju ekstenzija trepavica koje daju glamurozan izgled kakav ni ni ponajbolja maskara ne može priuštiti.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate  masažu lica, piling, maska, ampula.  Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate Mikrodermoabrazija, masažu lica, piling, maska, ampula. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate masažu tijela vulkanskim kamenjem, mikrodermoabrazija, masažu lica, piling, maska , ampula.  Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate masažu tijela vulkanskim kamenjem, mikrodermoabraziju sa masažom lica, piling, masku i ampulu. Trajanje tretmana je 90 minuta po osobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Ponudu možete rezervirati putem telefonski.
internet-link
klima
masaža
parking
separe (vip)
wi-fi
Masaža lica
Piling, maska, ampula
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Mikrodermoabrazija
Masaža lica
Piling, maska, ampula
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Mikrodermoabrazija
Masaža lica
Piling, maska, ampula
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Masaža tijela vulkanskim kamenjem
Mikrodermoabrazija
Masaža lica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Mikrodermoabrazija
Parcijalna masaža vulkanskim kamenjem
Trajanje tretmana 90 min po osobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se