Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Smart partner

Salon Bonjour beauty

Zakoračite u drugu dimenziju uz suvremenu kozmetologiju

Zakoračite u ugodan ambijent salona Bonjour beauty gdje ćete se uz kvalitetnu uslugu koja se temelji na suvremenoj kozmetologiji osjećati kao zvijezda. Inovativne metode masaže vulkanskim kamenjem, koje su se koristile još od vremena indijanaca, opustiti će Vaše mišiće i anulirati stres, a Vama priuštiti zadovoljstvo i opuštanje. Iskusne ruke profesionalnog osoblja pružit će vašem licu adekvatnu njegu čišćenja s piligom te hidratizirati kožu maskom. Nikad ne znate, možda baš danas imate zakazan susret sa sudbinom.
Radmanovačka 35, 10000 Zagreb
097 671 4676
Više o ponudi

Salon Bonjour Beauty, smješten u Novom Zagrebu, započinje sa svojim radom u siječnju 2016., s ciljem da tržištu ponudi profesionalnu uslugu koja je nedostajala na ovim područjima. Uz odličan ambijent, ljubazno osoblje i profesionalne preparate,  klijentima nude uslugu “sve na jednom mjestu“. Dugogodišnji rad u salonima za njegu kose i tijela u inozemstvu i u Hrvatskoj, kao i stečeno znanje na kruzerima s vrhunskim SPA objektima govori o kvaliteti usluge. Kada zakoračite u prostor Bonjour Beauty salona osjećat ćete se kao da ste zakoračili u neku drugu dimenziju, gdje se može osjećati opušteno i relaksirano, a prikupit ćete i dovoljno energije za novi početak tjedna ili dana.

Birajte između njege lica ili masaže tijela u moderno uređenom salonu Bonjour beauty sa najnovijim sofisticiranim uređajima. Još od vremena Indijanaca snaga iz srži zemlje, oblikovana iz komadića lave koristila se u lječenju bolesti i tijela. Masaža vulkanskim kamenjem omogućava bolju razmjenu materija u organizmu i potencira detoksifikaciju. Da bi se bubrezi oslobodili štetnih sadržaja dobijenih filtracijom krvi, nakon tretmana preporučuje se ispijanje pola litra mlake vode, odličnog medijatora toksina i spasitelja ovih važnih organa. Koža zahvalnost odaje svojom blistavošću i glatkošću zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji i ishrani, kao i pomoći metabolizma kolagena i elastina u njoj. Cirkulacija tijela ubrzava se za šest do osam puta, tako da svaka stanica odiše zahvalnošću. Mišići odbacuju neprirodno stanje napetosti i boli, prouzrokovane fibrozitima i nakupljanjem mliječne kiseline. Disanje postaje dublje i opuštenije, a stres se anulira. Specifičnost same masaže je u tome što terapeut najprije masira kožu kako bi pokrenuo protok krvi, a zatim prinosi toplo kamenje  i masira dublje strukture kože, mišićne ovojnice ligamenata i mišićnih grupa.

Salon Bonjour beauty nudi Vam bogat izbor tretmana lica, tijela, kose i noktiju. Spoj kvalitete proizvoda i usluga učiniti će Vašu kosu modernom i njegovanom, a profesionalni savjeti pomoći u odabiru frizure koja odgovara Vašem licu. U salonu si možete pružiti njegu noktiju na rukama i nogama i ponovno se osjećati posebno. Usluga manikure i pedikure na najvišem su nivou,a tretmani za mršavljenje i detoksikaciju – body wrapping – temelje se na aplikaciji proizvoda na kritične zone, umatanje tijela folijom, te iznojavanje u termo deki. Salon Bonjour beauty u svojoj ponudi nudi permanentno apliciranje pigmenata – microblading obrva te ugradnju ekstenzija trepavica koje daju glamurozan look kakav ne može priuštiti ni ponajbolja maskara.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 • U poklon paketu “Njega u spa centru” dobivate njegu lica (piling, maska) te masaža lica vulkanskim kamenjem. Trajanje tretmana je 45 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon paketu “Masaža i wellness” dobivate njegu lica (piling, maska) te parcijalnu masažu vulkanskim kamenjem. Trajanje tretmana je 60 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon paketu “Oaza zdravlja i ljepote” dobivate 2x masažu tijela vulkanskim kamenjem,
  2x masku za lice. Trajanje tretmana 75 min. po osobi. Ponuda vrijedi za 2 tretmana ili 2 osobe.
 • U poklon paketu “Harmonija ljepote” dobivate 2x masažu tijela vulkanskim kamenjem
  2x njega lica (piling, maska). Trajanje tretmana 110 min. po osobi. Ponuda vrijedi za 2 tretmana ili 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

 • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
 • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
 • Ponudu je potrebo rezervirati 3 dana ranije
 • Ponudu možete rezervirati putem telefona

 

klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Njega lica (piling, maska)
Masaža lica vulkanskim kamenjem
Trajanje tretmana 45 min.
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00kn

Njega lica (piling, maska)
Parcijalna masaža vulkanskim kamenjem
Trajanje tretmana 60 min., za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

2x masaža tijela vulkanskim kamenjem
2x maska za lice
Trajanje tretmana 75 min. po osobi
Vrijedi za 1 ili 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

2x masaža tijela vulkanskim kamenjem
2x njega lica (piling, maska),2x njega ruku
Trajanje tretmana 110 min. po osobi
Vrijedi za 1 ili 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

Pretplatite se