Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Balansa Slackline, Ljubljana

Zabava, ravnoteža i meditacija u jednom

Balansa Slackline majstori naučit će vas kako postići savršenu ravnotežu tijela i uma između pokreta i mirovanja na napetoj traci. Hodajte po uskom, napetom, elastičnom užetu i upoznajte vlastito tijelo na zabavan način kombinacijom intuicije i pokreta. Posljedice su mnogobrojne: učvršćeno tijelo, ojačan abdomen, stabilni bedreni mišići te samopouzdanje u intenzivnim svakodnevnim situacijama. Testirajte svoje tijelo i um – magija nadilazi zonu udobnosti!
Krivec 44, 1000 Ljubljana, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Balansa Slackline majstori ravnoteže naučit će vas kako zaustaviti trenutak u određenom položaju i prijeći iz jednog položaja u drugi na uskom elastičnom užetu. Iako je to moderan način zabave i vježbe, ovaj „trend“ aktivan je već 2000 godina. Po traci ćete hodati nisko iznad tla sa svom zaštitom koja vam je potrebna. Balansa Slackline odgovorna je za čvrste trbušne mišiće, definirane bedrene mišiće te povećanu upornost u teškim i intenzivnim svakodnevnim situacijama. Razine radionica prilagođene su svima, pa nema razloga da smišljate izgovore, nego započnite s unosom ravnoteže u svoj život!

U našoj ponudi paketa možete pronaći 3 h radionice, 6-dnevni tečaj ili adrenalinski izlet te brošuru s vježbama da vam pomogne na duže vrijeme ili majicu, hodanje preko vode kao ultimativni izazov, Balansa Slackline set te početnički tečaj za sve one koji su nedavno donijeli hrabru odluku. Izađite iz svoje sigurne zone i pokušajte nešto sasvim novo!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate radionicu od 2 sata i knjižica s vježbama i savjetima (ili majicu). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate radionicu od 2-sata (za 2 osobe) ILI 1x početnu radionicu i 1x naprednu radionicu (za 1 osobu).
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaj dobivate radionicu od 2 sata za 1 osobu i 17m slackline set ILI 2 radionice – početna i napredna (za 2 osobe) ILI privatni trening s iskusnim instruktorom (za 1 osobu).

 

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije sportske aktivnosti.
  • Preporučujemo udobne tenisice i sportsku odjeću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
pilates
skupine
2-satna radionica
Knjižica s vježbama i savjetima ili majica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99225,96Kn

2-satna radionica (za 2 osobe) ILI
1x početna radionica, 1x napredna radionica (za 1 osobu)
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99338,98Kn

2-satna radionica (za 1 osobu), set 17m slackline ILI
2x radionica - početna i napredna (za 2 osobe) ILI
Privatni sat s iskusnim instruktorom
Rezervacija 2 dana unaprijed telefonom ili mailom

89,99678,03Kn

Pretplatite se