Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Klet obitelji Kunek Klet obitelji Kunek Klet obitelji Kunek Klet obitelji Kunek Klet obitelji Kunek Klet obitelji Kunek Klet obitelji Kunek Klet obitelji Kunek
Smart partner

Stari Mlin Kunek

Čarolija moslavačkog kraja i pitomog okruženja

Spremni za gastronomsku avanturu? Uđite u vremeplov i vratite se u daleku povijest kada je sve bilo jednostavnije, kada su ljudi bili bezbrižniji, a priroda netaknuta. Osjetite kako vam se vraća unutrašnji mir, a vaše tijelo ispunjava energijom i dobrom hranom.
65. Bataljuna ZNG 30, 10310 Ivanić Grad
01 4572 288
Više o ponudi

U samom srcu Moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište. Pobjegnite od svakodnevne kolotečine u Stari Mlin, klet obitelji Kunek. Posjed se nalazi u brdovitom području Kloštar Ivanića, nedaleko od Ivanić Grada. Veličine je otprilike tri hektara, a u sklopu njega nalaze se četiri objekta za razne namjene. Tu su restoran i sala, zatim kuća za smještaj gostiju sa šest dvokrevetnih spavaonica te staja sa životinjama. Postoji i mlin koji je zapravo izložbeni primjerak kako bi se gostima dočaralo neko prošlo vrijeme.

Već pri ulasku na imanje zateći će vas ljepota tradicionalne građevine u cvjetnom okviru. Cvjetnim zastorima zaklonjeni su trijem i stepenište na kat. Svaki kutak starog mlina oživljavaju dahom starine mnogobrojni predmeti u kućanstvu izrađeni vrijednim rukama predaka. I mirisi su nenadmašni: pravi domaći što dolaze iz lonca, ražnja, kotla, pećnice, vinograda ili obližnje šume. Mijenjaju se iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godišnjeg doba u godišnje doba – sve po prirodnom redu i zakonima – što se uzgoji u vrtu i dvorištu ili dozrije u prirodi – to popunjava jelovnik.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate aperitiv, glavno jelo i desert. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate aperitiv, večera u 3 slijeda i čaša vina. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje+ dobivate aperitiv, glavno jelo i desert. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate aperitiv, večeru od 3 slijeda i čašu vina. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 radna dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili putem e-maila.
djeca
internet-link
lijepa priroda
panorama
restoran
romantično
Aperitiv, glavno jelo i desert
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

29,99225,96Kn

Aperitiv, večera u 3 slijeda i čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

44,99338,98Kn

Aperitiv, večera u 3 slijeda i čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

44,99338,98Kn

Aperitiv, večera u 3 slijeda, čaša vina
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se