Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Smart partner

Stari Mlin Kunek

Čarolija moslavačkog kraja i pitomog okruženja

Spremni za gastronomsku avanturu? Uđite u vremeplov i vratite se u daleku povijest kada je sve bilo jednostavnije, kada su ljudi bili bezbrižniji, a priroda netaknuta. Osjetite kako vam se vraća unutrašnji mir, a vaše tijelo ispunjava energijom i dobrom hranom.
65. Bataljuna ZNG 30, 10310 Ivanić Grad
01 4572 288
Više o ponudi

U samom srcu Moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište. Pobjegnite od svakodnevne kolotečine u Stari Mlin, klet obitelji Kunek. Posjed se nalazi u brdovitom području Kloštar Ivanića, nedaleko od Ivanić Grada. Veličine je otprilike tri hektara, a u sklopu njega nalaze se četiri objekta za razne namjene. Tu su restoran i sala, zatim kuća za smještaj gostiju sa šest dvokrevetnih spavaonica te staja sa životinjama. Postoji i mlin koji je zapravo izložbeni primjerak kako bi se gostima dočaralo neko prošlo vrijeme.

Već pri ulasku na imanje zateći će vas ljepota tradicionalne građevine u cvjetnom okviru. Cvjetnim zastorima zaklonjeni su trijem i stepenište na kat. Svaki kutak starog mlina oživljavaju dahom starine mnogobrojni predmeti u kućanstvu izrađeni vrijednim rukama predaka. I mirisi su nenadmašni: pravi domaći što dolaze iz lonca, ražnja, kotla, pećnice, vinograda ili obližnje šume. Mijenjaju se iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godišnjeg doba u godišnje doba – sve po prirodnom redu i zakonima – što se uzgoji u vrtu i dvorištu ili dozrije u prirodi – to popunjava jelovnik.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate aperitiv, glavno jelo i desert. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate aperitiv, večera u 3 slijeda i čaša vina. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Stol za dvoje+ dobivate aperitiv, glavno jelo i desert. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
 • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate aperitiv, večeru od 3 slijeda i čašu vina. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
 •  

  Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 radna dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili putem e-maila.
djeca
internet-link
lijepa priroda
panorama
restoran
romantično
Aperitiv, glavno jelo i desert
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

185,00Kn24,55

Aperitiv, večera u 3 slijeda i čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

299,00Kn39,68

Aperitiv, večera u 3 slijeda, čaša vina
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

599,00Kn79,50

Pretplatite se