OBAVIJEST: LJETNI PLAN ISPORUKE (5.8. - 18.8.2019.)
Narudžbe zaprimljene od 5.8. do 11.8.2019. poslat će se 12.8.2019.
Narudžbe zaprimljene od 12.8. do 18.8.2019. poslat će se 19.8.2019.
Vrijeme isporuke je do 3 radna dana od dana slanja.
Guests winner

Steak House El Bull, Zagreb

Vrhunski restoran s bogatom ponudom steakova i raznih jela od mesa

Steak House El Bull iznimno je elegantan restoran u zagrebačkoj Dubravi koji u ponudi ima različite vrste steakova te mnoštvo drugih domaćih i međunarodnih specijaliteta od mesa i ribe. Za pripremu se koriste tradicionalne namirnice kako bi jela bila uistinu kvalitetna, a gosti zadovoljni, no pritom im se pristupa na maštovit način, pa je konačni rezultat često neobičan, originalan i intrigantan. Odvažite se na istinsko gastronomsko putovanje!
Avenija Dubrava 70, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Steak House El Bull iznimno je mjesto, na kojem se ambijent, ponuda i usluga stapaju u neusporedivo gurmansko iskustvo. Tople boje i tonovi restoranskog prostora u kontrastu sa svjetlom stvaraju veoma ugodan ambijent, koji će vaš užitak u hrani učiniti potpunim. Uz profesionalnu uslugu i, prije svega, vrhunsku hranu vaše će zadovoljstvo biti zajamčeno!

U restoranu Steak House El Bull moći ćete kušati jela iz velikog izbora međunarodnih specijaliteta i delicija od mesa, s naglaskom na različitim vrstama steakova. Na bogatom à la carte meniju naći ćete sve što bi istinski gurmani mogli poželjeti! Sva se jela, dakako, pripremaju od pažljivo odabranih svježih namirnica.

Uz kvalitetan obrok savršeno će odgovarati i neko od vrhunskih vina s vinske liste, a u restoranu El Bull misle i na goste sa specifičnim prehrambenim navikama. Tako će ondje nešto za sebe pronaći i vegetarijanci i vegani te osobe alergične na mlijeko i pšenicu (laktozu i gluten). Stoga ne oklijevajte: bilo da ste ljubitelj kvalitetnih mesnih specijaliteta, bilo da volite hranu koja ne sadrži meso, u ovome restoranu naći ćete sve! U svakom slučaju, divno kulinarsko iskustvo gostiju je zajamčeno!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa i aperitiv dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni u 4 slijeda po izboru chefa i dvije čaše šampanjca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
klima
parking
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Aperitiv dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Meni u 4 slijeda po izboru chefa
Dvije čaše šampanjca
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se