Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Vinarija Galić Vinarija Galić Vinarija Galić Vinarija Galić Vinarija Galić Vinarija Galić Vinarija Galić Vinarija Galić

Restoran Stupnički dvori

U jednoj od najznačajnijih vinarskih regija

Za potpuni doživljaj ovog krajolika Vinarija Galić nudi obilazak vinograda koji će uliti mirnoću, opuštenost i ugodu u vaš boravak. Nedaleko od Brodskog Stupnika nalazi se Papuk, najveća planina u Slavoniji koja je ujedno i park prirode, gdje možete provesti dane uživajući u zanimljivim aktivnostima poput penjanja, bicikliranja i pješačenja.
Vinogradska cesta 65, 35253 Brodski Stupnik
091 440 0558
Više o ponudi

Vinarija Galić suvremena je vinarija za preradu grožđa u cilju dobivanja visokokvalitetnih vina, s površinom na 60ha vlastitih vinograda, proizvodnog kapaciteta do 330.000 litara. I lijepe su te brojke, odlični su ti uspjesi, ali onisu i nešto više od brojki. To je mjesto gdje se rađa ljubav, gdje se bude strasti, mjesto gdje se stvaraju legende.

Svaka berba, svaki vinograd, svaka ideja je novi početak, nova potraga za sve kvalitetnijim maržama. Kao što je markiz Piero rekao: ”drevni korijeni igraju važnu ulogu u našoj filozofiji, ali nikada nisu suzbili njihov inovativni duh”. Investicije u druga područja pogodna za proizvodnju kvalitetnih vina u Hrvatskoj dodana su  vinariji u Kutjevu koja je danas dio obiteljske povijesne baštine. Josip Galić izražava svoju strast prema vinogradarstvu tražeći sve tanja područja za poboljšanje. Iz tog razloga provode kontinuirane eksperimente u vinogradima i podrumima sa selekcijama klonova autohtonog grožđa.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju 3 vrste vina vinarije Galić u restoranu Stupnički Dvori. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili mail-a.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
lijepa priroda
panorama
restoran
romantično
vinska karta
vinska-klet
Degustacija 3 vrste vina vinarije Galić u restoranu Stupnički Dvori
Obilazak vinograda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Pretplatite se