Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Smart partner

Wellness & Spa La Crème

Ljepotom i njegom protiv stresa

La Crème Wellness & SPA Centar nudi bogat izbor različitih vrsta masaža: holističke, sportske i relax-masaže, a snaga toplog kamenja djeluje stimulativno na opuštanje mišića i potiče cirkulaciju. Omogućite svom tijelu detoksikaciju ili se jednostavno opustite u ovom ugodnom ambijentu. Priuštite si osjećaj iznimne djelotvornosti birajući njegu lica čistim voćnim i biljnim ekstraktima te aktivnim esencijalnim uljima u suvremeno opremljenom centru koji jamči profesionalnu uslugu.
Bisačka 14/1, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

La Crème je wellness & beauty spa-centar posvećen pružanju najnovije kvalitetne i ugodne usluge. Glavna mu je svrha ozdraviti i pomladiti vaše tijelo i dušu. U ovoj opuštajućoj oazi mira i ljepote pružaju vam obnovljenu snagu i mir kako biste nadvladali stresne prepreke s kojima se susrećete u svakodnevnom životu. Nude vam na odabir različitih masaža, Decleor Aroma Essential tretman lica ili Thalgo Basic tretman.

Sportskom masažom ubrzava se oporavak organizma, zagrijavaju se i omekšavaju tkiva, poravnavaju se mišićna vlakna, poboljšava se cirkulacija te ubrzava odstranjivanje otpadnih tvari i mliječne kiseline iz organizma. To je masaža koja uspostavlja sklad između vašeg fizičkog, mentalnog i emocionalnog stanja. Kombinacijom eteričnih ulja svakom se klijentu pristupa individualno, prema njegovim/njenim željama i potrebama, uz korištenje raznih tehnika masaža. Holistička masaža preporučuje se za rješavanje bolova u vratu ili leđima, nesanice, loše cirkulacije, kroničnog umora i stresa.

Decleor Aroma Essential tretman je uz 100%-tnu primjenu prirodnog praha koji zovemo AROMAPLAZMA. Sastoji se od zdrobljenih sjemenki i omekšavajućeg biljnog ljepila. Sjemenke omogućavaju hidrataciju, a ljepilo je napravljeno od polimeriziranih šećera koji kreiraju nježan gel-efekt u kontaktu s vodom. Thalgo Basic koži vraća ravnotežu. Oštećenja postaju slabije vidljiva, a kao rezultat dobivate nahranjenu, zdravu i čistu kožu. Masaža vrućim kamenjem (hot stone-masaža) posebna je tehnika masaže u kojoj se koristi glatko zagrijano kamenje. Ono pomaže pri opuštanju ukočenih mišića i živčanog sustava.

Osim naše ponude La Crème Wellness & SPA Centar nudi i tretman bojenja obrva. Dostupna je čak i dijamantna te kristalna mikrodermoabrazija. U ponudi su i aromamasaže, anticelulitne tretmane, presoterapija, body wrapping te mnoge druge usluge.

klima
masaža
parking
wellness
wi-fi
Sportska ili holistička masaža 60 min
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Decléor Aroma Essential
Ritualni tretman lica s plazmom
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Depilacija nogu, brazilka i pazuh 90 min
Vajacial uklanjanje uraslih dlačica
Maska, piling, lifting 90 min
Minival trepavica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Tretman lica Thalgo Basic 60 min
Hot stone masaža 55 min
Relax masaža stopala 15 min
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se