Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Smart partner

Zadar Jadera

Pravi doživljaj za Vaše nepce

Ponuda Restorana Zadra Jadera temelji se na lokalnoj kuhinji gdje sva jela imaju tradicionalni okus te su pripremljena od svježih sastojaka kako bi zadovoljila svaku Vašu želju. Zasigurno ćete se zaljubiti u arome Jadrana koje su naši vješti kuhari spojili za Vas. Ako uživate u klasičnim i lokalnim okusima, ne oklijevajte pri degustiranju naših pažljivo odabranih mediteranskih specijaliteta i izvrsnim obrocima u ovom dražesnom domaćem ambijentu.
Matije Gupca 2a, 23000 Zadar
01 4572 288
Više o ponudi

Restoran Zadar Jadera je tipični dalmatinski restoran, a nalazi se u samom centru starog grada na zadarskom poluotoku u blizini crkve svetog Krševana, zaštitnika grada. Romansko ime „Iadera“ otkriva dugačku povijesnu priču ovog slikovitog grada. Starinski stil i domaća atmosfera našeg restorana nudi ugodno okruženje i izvrsnu hranu. Kao jedan od poznatijih dalmatinskih restorana u jezgri grada, ovaj mediteranski restoran je ne samo uvršten među 10 najboljih restorana u Zadru na Trip advisor servisu, već je dosegao prvo mjesto vrlo brzo.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate aperitiv i menu od 2 slijeda po izboru chefa. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate aperitiv, menu od 3 slijeda po izboru chefa i čašu vina. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate aperitiv, menu od 4 slijeda po izboru chefa i čašu vina. Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Okusi vrhunskih chefova dobivate prosecco, menu od 4 slijeda po izboru chefa i butelju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem e-maila.
internet-link
klima
parking
restoran
vinska karta
wi-fi
Aperitiv
Menu u 2 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Aperitiv
Menu u 2 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Aperitiv
Menu u 3 slijeda po izboru chefa
Čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna rezervacija 3 dana unaprijed

64,99489,67Kn

Aperitiv
Menu u 4 slijeda po izboru chefa
Čaša vina
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se