Guests winner

Zlatni Lug, Požega

Idiličan bijeg od svakodnevice u netaknutoj prirodi

Smještajni objekt Zlatni Lug nalazi se u Emovačkom Lugu, na svega tri kilometra od Požege. Imanje koje se prostire na više od 70 hektara sadrži ugostiteljske objekte, agroturistički i sportski centar, ribnjak i jezero u kojem se gosti mogu okupati. Boravak u Zlatnom Lugu i gostoprimstvo njegovih domaćina pružit će vam savršeni odmor od užurbane svakodnevice i briga. Zaputite se stoga prema Požegi i otkrijte ovaj neodoljivi slavonski biser!
Donji Emovci 32, 34000, Donji Emovci, Croatia
01 4572 288
Više o ponudi

Imanje Zlatni Lug opremljeno je posebnim sadržajima poput ribarske kuće, roštilj parka, poligona za streličarstvo, staza za biciklizam, ribnjaka, bazena i jezera za kupanje. Posjetitelji u okolici objekta također mogu uživati u ribolovu. Ribarska kuća, tradicionalna građevina izrađena od starih greda koja pruža pogled na ribnjake Zlatnog Luga, savršeno je mjesto za opuštanje i razgovor uz hranu i piće u prekrasnom krajoliku.

Poput ribarske kuće, za najam su dostupne i sjenice u roštilj parku. Tridesetak sjenica sa zidanim roštiljima i drvima spremnima za korištenje nalazi se na prekrasnom otvorenom prostoru s livadama i opuštajućim raslinjem. Bolji odmor od cjelodnevna roštiljanja i opuštanja u okružju kakvo vas očekuje u Zlatnom Lugu teško je zamisliti! Kao da to ne bi bilo dovoljno, najam sjenice uključuje i korištenje malonogometnih terena, terena za odbojku na pijesku, dječjeg igrališta, karata za ribnjak i druge aktivnosti.

Kućnim ljubimcima boravak je dozvoljen, a moguće je i upoznavanje s domaćim životinjama.

Sladokusci će uživati u restoranu Zlatni Lug te vrhunskoj vinoteci smještenoj u podrumskom prostoru prenoćišta. Fina hrana i kvalitetna vina su, uz netaknutu prirodu, jedan od prioriteta ovoga hotela. Uživajte stoga u autentičnom slavonskom doživljaju i tradiciji ovoga jedinstvenog područja!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Predah za dvoje dobivate 1 x noćenje s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate 1 x noćenje s doručkom + večeru. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate piće dobrodošlice i 2 x noćenje s doručkom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
biciklistička-staza
lijepa priroda
plivanje
restoran
roštilj
vanjski bazen
1 x noćenje s doručkom
Večera
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

Piće dobrodošlice
2 x noćenje s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se