Dostava sljedeći radni dan za narudžbe do 12h. U slučaju povećanog opsega posla dostava je do tri radna dana.

Vinarija Josić, Zmajevac

Mjesto vrhunskih vina i baranjskih specijaliteta

Vrhunsko vino arome crnog voća boje rubina i privlačnog okusa odvest će vas u drugi svijet. Osim elegantnih, ukusnih vina, ovdje vas čekaju najbolji specijaliteti od divljači te tamnog mesa kao što su ramstek, biftek te pačja prsa sa žara. U restoranu vinarije Josić doživjet ćete istinsku čaroliju stotinama godina stare priče o baranjskim surducima, a autentična će vas jela svojim ukusom i neodoljivim mirisom natjerati da se vratite opet. Upoznajte baranjsku kulturu na najbolji način!
Planina 194, 31307 Zmajevac
031 734 410
Više o ponudi

Vinarija i restoran Josić nalaze se pored prirodnog rezervata Gornje Podunavlje što je djelomični razlog zašto su vina koja se ovdje uzgajaju punog okusa i neodoljivog mirisa. Obitelj Josić već godinama priča priču o uzgajanju vina s ljubavlju i tehnologijom svima koji ju žele poslušati i okusiti. U svojoj ponudi za vas imaju vina poput chardonnaya, baranjskog šilera i Cuveea, a posebno se ponose na nagrađivana crna vina. Osim vinskog podruma, ovdje se također nalazi i restoran gdje se poslužuju tradiconalna baranjska jela kao što su paprikaš, riba na žaru ili gulaš. Ambijent restorana prati autohtone okuse pa ćete se u vinariji i restoranu Josić naći kao u drugim, jednostavnijim vremenima. Nakon hrane i pića, svoj odmor nastavite u šetnji veličanstvenom prirodom Baranje.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći degustaciju nekoliko vrsta vina, sira i šunke te  ručak ili večeru u više slijedova s baranjskim specijalitetima i bocom vina iz vinarije. Uživajte u tradiciji na potpuno novi način!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Avantura okusa« dobivate degustaciju 4 sorte vina iz vinskog podruma te degustaciju tvrdih sireva i šunke. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate degustaciju 5 sorti vina iz vinskog podruma te ručak s baranjskim specijalitetima. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate ručak ili večeru u 3 slijeda s baranjskim specijalitetma te bocu vina iz vinskog podruma uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate večeru u 5 sljedova s baranjskim specijalitetma te degustacija vina iz vinskog podruma uz svaki slijed. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
klima
parking
restoran
skupine
terasa
vinska karta
vinski podrum
Žar
Degustacija 4 sorte vina iz vinskog podruma
Degustacija tvrdih sireva i šunke
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00kn

Degustacija 5 vrsta vina iz vinskog podruma
1x ručak uz degustaciju s baranjskim specijalitetima
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

1x ručak ili večera od 3 slijeda s baranjskim specijalitetima
Boca vina uz glavno jelo iz vinskog podruma
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

1x večera od 5 sljedova s baranjskim specijalitetima
Degustacija vina iz vinskog podruma uz svaki slijed
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn