Dostava sljedeći radni dan za narudžbe do 12h. U slučaju povećanog opsega posla dostava je do tri radna dana.

Gourmet Restaurant Villa Magdalena

Gastronomski doživljaj s pogledom na zagorske brege

Gourmet restoran hotela Villa Magdalena jmmči vam vrhunski gastronomski doživljaj s pogledom na prekrasne zagorske brege. Ponuda restorana bazira se na spoju najboljeg od tradicionalne zagorske kuhinje koju upotpunjujemo elementima modernih talijanskih i francuskih kuhinja. Inspirirani Zagorjem i kontinentalnom kuhinjom, oduševljavaju maštom i idejama utkanim u jelovnik. Odabrani sastojci i lokalne kvalitetne namirnice u interpretaciji šefa kuhinje preneseni su u jedinstveno kulinarsko iskustvo.
Mirna ulica 1, 49217 Krapinske Toplice
049/233-333
Više o ponudi

Gourmet restoran hotela Villa Magdalena je mjesto vrhunskog gastronomskog doživljaja. Ponuda se bazira na spoju najboljeg od tradicionalne zagorske kuhinje koju upotpunjujemo elementima modernih talijanskih i francuskih kuhinja.

Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama te se često mijenja kako bi osigurali da se jela spravljaju s uvijek svježim namirnicama. Poseban ponos restorana su sljedovi kojima se potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane.

Također, u ponudi restorana nalazi se i vinska karta s preko 50 kvalitetnih i vrhunskih hrvatskih vina. Restoran se nalazi na najnižoj etaži ekskluzivnog  Hotela Villa Magdalena, u Krapinskim Toplicama, a njegova velika terasa pruža vam pogled na zagorske brege.

Restoran hotela Villa Magdalena je najnagrađivaniji restoran regije. Godine 2011. ušao je u prestižni međunarodni gastro vodič kao jedan od 30 najboljih restorana hrvatske te se od tada kontinuirano nalazi u samom vrhu odabira restorana.

U ponudi naših paketa možete izabrati kušanje ukusnog ručka ili večere po izboru chefa, koji će vam biti posluženi u 3 slijeda. Za prave gurmane, u ponudi je i večera u 5 slijedova koja će oduševiti vaše nepce, a uz to ćete dobiti čašu vrhunskog vina, kako bi vaš užitak bio potpun.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Stol za dvoje” dobivate ručak ili večeru u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu “Ekstravagantna večera” dobivate večeru od 5 slijedova po izboru Chefa te času vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite na postojanje eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
Bar-lokal
panorama
parking
restoran
vinska karta
Ručak ili večera od 3 slijeda
Meni po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Večera od 5 slijedova
Meni po izboru chefa
Čaša vina uz glavno jelo
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn