Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj Hotel Apoksiomen, Mali Lošinj
Excellence partner

Boutique Hotel Apoksiomen ****

Otkrijte Mali Lošinj i prenoćite u vrhunskom hotelu

Hotel Apoksiomen smješten je na samoj rivi, okružen pitoresknim kamenim kućama i uskim ulicama stare jezgre Malog Lošinja, malog primorskog mjesta čiji stanovnici žive od mora i za more. Danas je otok sinonim za netaknutu prirodu, skrivene uvale s kristalno čistim morem, mirisno mediteransko bilje, šetnice, biciklističke staze, nautiku, gastronomiju i ljubazne domaćine. Na prekrasnoj terasi uz more, uživati ćete u raskošnom doručku ili u tradicionalnim, domaćim jelima čiju osnovu čine riblji specijaliteti spremljeni sa domaćim, svježim namirnicama i maslinovim uljem. Bogata vinska karta nudi izbor vina iz svih hrvatskih regija (Istra, Dalmacija, Međimurje, i Slavonija), dok će Vam ljubazno osoblje biti uvijek na raspolaganju kako bi Vam odmor ostao u najljepšem sjećanju i kako biste se poželjeli vratiti što prije.
Riva lošinjskih kapetana 1, 51550 Mali Lošinj, Hrvatska
+385 51 520 820
Više o ponudi

Još početkom 19.st., Mali Lošinj je prepoznat kao lječilište, čija netaknuta priroda i čisti zrak prepun aerosola pogodno djeluju na dišne puteve, pa je, bez obzira na udaljenost od tada razvijenih gradova, ubrzo započeo razvoj zdravstvenog turizma.

Hotel Apoksiomen raspolaže sa 24 komforne sobe i jednim apartmanom. Sve su sobe klimatizirane, te imaju pristup internetu, LCD TV (satelitska), izravnu telefonsku liniju, minibar, sef i sušilo za kosu. Na prekrasnoj terasi uz more, uživati ćete u raskošnom doručku ili u tradicionalnim, domaćim jelima čiju osnovu čine riblji specijaliteti spremljeni sa domaćim, svježim namirnicama i maslinovim uljem.

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2x noćenja u dvokrevetnoj sobi u potkrovlju za 2 osobe (max. 2 osobe u sobi) uz piće dobrodošlice i 2x buffet doručak i 1 x večera u tri slijeda . Wi-Fi je besplatan. Prijava je nakon 14:00 na dan dolaska, a odjava je do 10:00 na dan odlaska (mogućnost kasnije odjave do 14:00 sati na upit i sukladno raspoloživosti). Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe. Dijete do 4,99 godina u krevetu s roditeljima – gratis.
 • U poklon-paketu Poklon Bogatstvo planina, sunca i mora dobivate 2x noćenja u dvokrevetnoj sobi u potkrovlju za 2 osobe (max. 2 osobe u sobi) uz piće dobrodošlice i 2x buffet doručak i 1 x večera u tri slijeda . Wi-Fi je besplatan. Prijava je nakon 14:00 na dan dolaska, a odjava je do 10:00 na dan odlaska (mogućnost kasnije odjave do 14:00 sati na upit i sukladno raspoloživosti). Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe. Dijete do 4,99 godina u krevetu s roditeljima – gratis.

Korisni savjeti:

 • Ponuda vrijedi od 19.04.-21.06. & 08.09.-30.09.2024.
 • Ponudu je potrebno rezervirati 4 radna dana unaprijed.
 • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.

Doplate (plaćanje u hotelu):

 • Turistička pristojba –1,80 € po osobi i noćenju
 • Kućni ljubimci (mali psi do 10 kg) -20 € po noćenju
 • Doplata za večeru: 3-course dinner 25,00 € po osobi po obroku
 • PARKING: javni parking u blizini hotela (400 m od hotela), bez mogućnosti rezervacije. Prijevoz od parkirališta do hotela (I natrag na dan odlaska) osiguran je od strane hotela malim električnim autićem.

Napomena:

 • Paketi se mogu spajati.
 • Paket se smatra iskorištenim ukoliko se rezervacija otkaže 3 dana prije dolaska
internet-link
klima
lijepa priroda
parking
restoran
wi-fi
2x noćenje u dvokrevetnoj sobi u potkrovlju za 2 osobe (max 2 osobe u sobi)
Buffet doručak + večera u tri slijeda
1x piće dobrodošlice na dan dolaska
Besplatan WI FI internet
Prijava : nakon 14:00h na dan dolaska
Odjava : do 10:00h na dan odlaska (mogućnost kasnije odjave do 14:00h na upit i sukladno raspoloživosti)
Dijete do 4,99 godina u krevetu s roditeljima – gratis
Vrijedi za 19.04.-21.06. & 08.09.-30.09.2024.
Rezervacija 4 radna dana unaprijed

239,99

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi u potkrovlju za 2 osobe (max 2 osobe u sobi)
Buffet doručak + večera u tri slijeda
1x piće dobrodošlice na dan dolaska
Besplatan WI FI internet
Prijava : nakon 14:00h na dan dolaska
Odjava : do 10:00h na dan odlaska (mogućnost kasnije odjave do 14:00h na upit i sukladno raspoloživosti)
Dijete do 4,99 godina u krevetu s roditeljima – gratis
Vrijedi za 19.04.-21.06. & 08.09.-30.09.2024.
Rezervacija 4 radna dana unaprijed

239,99

Pretplatite se