Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Hotel Apoksiomen

Otkrijte Mali Lošinj i prenoćite u vrhunskom hotelu

Hotel Apoksiomen smješten je na samoj rivi, okružen pitoresknim kamenim kućama i uskim ulicama stare jezgre Malog Lošinja, malog primorskog mjesta čiji stanovnici žive od mora i za more. Danas je otok sinonim za netaknutu prirodu, skrivene uvale s kristalno čistim morem, mirisno mediteransko bilje, šetnice, biciklističke staze, nautiku, gastronomiju i ljubazne domaćine.
Riva lošinjskih kapetana 1, 51550 Mali Lošinj, Hrvatska
051 520 820
Više o ponudi

Još početkom 19.st., Mali Lošinj je prepoznat kao lječilište, čija netaknuta priroda i čisti zrak prepun aerosola pogodno djeluju na dišne puteve, pa je, bez obzira na udaljenost od tada razvijenih gradova, ubrzo započeo razvoj zdravstvenog turizma.

Hotel Apoksiomen raspolaže sa 24 komforne sobe i jednim apartmanom. Sve su sobe klimatizirane, te imaju pristup internetu, LCD TV (satelitska), izravnu telefonsku liniju, minibar, sef i sušilo za kosu. Na prekrasnoj terasi uz more, uživati ćete u raskošnom doručku ili u tradicionalnim, domaćim jelima čiju osnovu čine riblji specijaliteti spremljeni sa domaćim, svježim namirnicama i maslinovim uljem. Bogata vinska karta nudi izbor vina iz svih hrvatskih regija (Istra, Dalmacija, Međimurje, i Slavonija), dok će Vam ljubazno osoblje biti uvijek na raspolaganju kako bi Vam odmor ostao u najljepšem sjećanju i kako biste se poželjeli vratiti što prije.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2x noćenja u dvokrevetnoj sobi u potkrovlju za 2 osobe (max. 2 osobe u sobi) uz piće dobrodošlice i 2x a la carte doručka „Apox“. Wi-Fi je besplatan. Prijava je nakon 14:00 na dan dolaska, a odjava je do 11:00 na dan odlaska (mogućnost kasnije odjave do 14:00 sati na upit i sukladno raspoloživosti). Moguća je nadoplata za dodatnu konzumaciju pića i hrane po narudžbi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda vrijedi od 15.04.-17.06. i 01.09.-15.10.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 radna dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
internet-link
klima
lijepa priroda
parking
restoran
wi-fi
2x noćenje u dvokrevetnoj sobi u potkrovlju za 2 osobe
2x a la carte doručak „Apox“
Vrijedi za 2 osobe
Vrijedi od 15.04.-17.06. i 01.09.-15.10.
Rezervacija 3 radna dana unaprijed

1.690,00Kn224,30

Pretplatite se