Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Zipline Croatia

Doživite nezaboravnu avanturu i prirodne ljepote

Ako ste poželjeli probati kako je to visjeti nad dubokim kanjonom ili ste osoba željna novih i drugačijih uzbuđenja, iskusite potpuno novi doživljaj avanture koju sigurno nećete zaboraviti. Uz dozu vrhunske zabave uživajte u prirodnim ljepotama omiškog kraja. Zamislite da prelazite preko veličanstvene rijeke Cetine na 150 metara obješene žice iznad kanjona. Skupina entuzijasta Hrvatske gorske službe spašavanja za Vas je pripremila pravi hrvatski zipline!
Josipa Pupačića 4, 21310 Omiš
095/8222-221
Više o ponudi

Ako ste nekada poželjeli probati kako je to visjeti nad kanjonom ili ste osoba željna novih uzbuđenja, želja Vam se može ispuniti i u Hrvatskoj. Upriličit će Vam to prvi pravi hrvatski zipline, smješten u sjajnom krajoliku kanjona Cetine. Spuštanje niz žicu različitih duljina i nagiba uz pomoć opreme koja je ista kao ona koju koriste penjači i HGSS-ovci, a sve to kroz zadivljujuću prirodu, u fantastičnom kanjonu iznad rijeke Cetine nedaleko Omiša. Zipline Croatia Omiš sastoji se od osam takvih žica, od kojih najdulja ima čak 700 metara. Svih osam žica ukupne su duljine 2.100 metara, a to garantira i dulje spustove. Prva žica nalazi se u blizini nekadašnje utvrde Visećgrad, gdje ćete imati kratku obuku, a dolazi se prijevozom kojeg osigurava agencija, organizator zipline-a.

U našoj ponudi možete iskusiti zipline avanturu sami ili u društvu svojih partnera, prijatelja ili poslovnih suradnika. Poklon je idealan za rođendanske proslave, svečane događaje ili darove partnerima.

Cijeli koncept na kojem se zaposlilo osmero HGSS-ovaca razrađen je do najsitnijih detalja i ništa se ne prepušta slučaju. S vama je neprestano jedan od vodiča, a same žice su izvedene tako da mogu podnijeti terete i od nekoliko tona bez ikakve opasnosti od pucanja. Dvije žice razvučene su točno iznad rijeke i manjeg su nagiba, tako da se bez problema može zaustaviti na pola žice iznad Cetine i osmotriti je u punoj ljepoti iz ptičje perspektive.

lijepa priroda
panorama
parking
sportski-centar
1x Zip line vožnja Cetinski Kanjon
Duljina vožnje 2100 m u 8 etapa
1x promo DryFit majica SelectBox
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

1x Zip line vožnja Cetinski Kanjon
Duljina vožnje 2100 m u 8 etapa
2x promo DryFit majica SelectBox
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

Pretplatite se