Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Guests winner

Zipline Croatia

Doživite nezaboravnu avanturu i prirodne ljepote

Ako ste ikada poželjeli isprobati kako je to visjeti nad dubokim kanjonom ili ste osoba željna novih i drugačijih uzbuđenja, iskusite potpuno novi doživljaj avanture koji sigurno nećete zaboraviti! Uz dozu vrhunske zabave uživajte u prirodnim ljepotama omiškoga kraja. Zamislite da prelazite preko veličanstvene rijeke Cetine na 150 metara obješene žice iznad kanjona. Skupina entuzijasta Hrvatske gorske službe spašavanja za vas je pripremila pravi hrvatski zipline!
Josipa Pupačića 4, 21310 Omiš, Hrvatska
+385 95 08220221
Više o ponudi

Ako ste ikada poželjeli isprobati kakav je osjećaj visjeti nad kanjonom ili ste osoba željna novih uzbuđenja, želja vam se može ispuniti i u Hrvatskoj. Omogućit će vam to prvi pravi hrvatski zipline, Zipline Croatia, smješten u sjajnom krajoliku kanjona Cetine. Očekuje vas spuštanje niz žice različitih duljina i nagiba uz pomoć opreme koja je ista kao ona koju koriste penjači i HGSS-ovci, a sve to kroz zadivljujuću prirodu, u fantastičnom kanjonu iznad rijeke Cetine nedaleko Omiša. Zipline Croatia Omiš sastoji se od osam takvih žica, od kojih najdulja ima čak 700 metara. Svih osam žica ukupne su duljine 2100 metara, a to garantira i dulje spustove. Prva žica nalazi se u blizini nekadašnje utvrde Visećgrad, gdje ćete imati kratku obuku, a do tamo se dolazi prijevozom koji osigurava agencija, organizator ziplinea.

U našoj ponudi zipline avanturu možete iskusiti sami ili u društvu svojih partnera, prijatelja ili poslovnih suradnika. Poklon je idealan za rođendanske proslave, svečane događaje ili darove partnerima.

Cijeli koncept, na kojem se zaposlilo osmero HGSS-ovaca, razrađen je do najsitnijih detalja i ništa se ne prepušta slučaju. S vama je neprestano jedan od vodiča, a same žice su izvedene tako da mogu podnijeti terete i od nekoliko tona bez ikakve opasnosti od pucanja. Dvije su žice razvučene točno iznad rijeke i manjeg su nagiba, tako da se bez problema može zaustaviti na pola žice iznad Cetine i promotriti je u punoj ljepoti iz ptičje perspektive.

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu  Adrenalinski doživljaji dobivate zipline vožnju Cetinskim Kanjonom. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu  Neprocjenjivi doživljaj dobivate zipline vožnju Cetinskim Kanjonom. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu  XXL EXTREME dobivate zipline vožnju Cetinskim Kanjonom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu  Najljepši trenutci u dvoje dobivate zipline vožnju Cetinskim Kanjonom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću. Poželjno je ponijeti rezervnu odjeću kako biste se mogli presvući nakon aktivnog boravka u adrenalinskom parku.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
lijepa priroda
panorama
parking
skupine
sportski-centar
1 x zipline vožnja kroz Cetinski Kanjon
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

1 x zipline vožnja kroz Cetinski Kanjon
Vrijedi za 1 osobu, rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

1 x zipline vožnja kroz Cetinski Kanjon
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

1 x zipline vožnja kroz Cetinski Kanjon
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se