Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Extreme rafting - GO Adventure, Split

Iskustvo za pamćenje na brzacima kristalne Cetine!

Članovi GO Adventurea pripadnici su Gorske službe spavašanja i pomažu ljubiteljima avantura da na siguran način iskuse prednosti zdravog života, aktivnog odmora i prirodnih ljepota Dalmacije. Ovdje će se pobrinuti da doživite adrenalinsku avanturu na siguran način te da upoznate prekrasne brzace kristalno čiste Cetine, koja protječe kroz čudesan kanjon. Isprobajte jednostavnu i zanimljivu plovidbu koja će vas očarati, na mjestu na koje ćete se htjeti svaki put iznova vratiti.
Ul. kralja Petra Krešimira IV 5, 21000 Split, Hrvatska
+385 91 4500400
Više o ponudi

GO Adventure mlada je agencija sa sjedištem u Solinu specijalizirana za organizaciju avanturističkih putovanja. Čini je tim najboljih vodiča, čiji je stil života obilježen sportskim entuzijazmom i ljubavlju prema neistraženim dijelovima divlje prirode. Svoje su iskustvo stekli na brzacima divlje rijeke Cetine, penjanjem po stijenama i kanjonima te veslanjem u kanuima oko Marjana. Pripadnici su Hrvatske planinske službe spašavanja i obrazovani na fakultetima kineziologije. Sva oprema koju koriste je visokoprofesionalna i atestirana u Europskoj uniji. Extreme rafting je najpopularniji i najposjećeniji avanturistički izlet u Dalmaciji. Sastoji se od trosatne kombinacije zabave i avanture na najljepšoj, kristalno čistoj i najdužoj dalmatinskoj rijeci Cetini, koja teče kroz čudesan kanjon.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći extreme rafting na Cetini u trajanju od 180 minuta na duljini od 11 kilometara uz uključenu sigurnosnu opremu i prijevoz do Blata na Cetini. Iskusite Dalmaciju na nezaboravan način!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate extreme rafting na Cetini (180 min) i prijevoz do Blata na Cetini. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji  dobivate extreme rafting na Cetini (180 min) i prijevoz do Blata na Cetini. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate extreme rafting na Cetini (180 min) i prijevoz do Blata na Cetini. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Poklon Najljepši trenuci u dvoje  dobivate extreme rafting na Cetini (180 min) i prijevoz do Blata na Cetini. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

 • Izletu mogu prisustvovati djeca u pratnji roditelja.
 • Svi korisnici moraju nositi osobne protupožarne uređaje (PFD) i kacige u svakom trenutku na rijeci.
 • Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim i ručnik.
 • Savjetujemo da ponesete piće za osvježenje, lunch-paket i kremu za sunčanje.
 • Ponijeti možete i maske za ronjenje i peraje.
 • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
 • Termin možete rezervirati putem telefona.
djeca
lijepa priroda
panorama
parking
rafting
skupine
Extreme rafting na Cetini (180 min)
Prijevoz do starta u Blatu na Cetini
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija unaprijed

89,99

Extreme rafting na Cetini (180 min)
Prijevoz do starta u Blatu na Cetini
Vrijedi za 1 osobu,rezervacija unaprijed

89,99

Extreme rafting na Cetini (180 min)
Prijevoz do starta u Blatu na Cetini
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija unaprijed

144,99

Extreme rafting na Cetini (180 min)
Prijevoz do starta u Blatu na Cetini
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija unaprijed

144,99

Pretplatite se