Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Smart partner

Hotel i Wellness Kovač

Opuštanje u wellness-depandansi

Hotel s tradicijom Kovač Spa & Wellness poziva vas na opuštanje uz moderno opremljene prostorije u prirodi. Pored smještaja i kulinarskih specijaliteta u ponudi se nalaze i razne wellness usluge. Uživajte u ugodnim masažama poput klasične i aromaterapijske te se osvježite u bazenu ili vrućoj kupki. Vratite svoju energiju pomoću biljne, finske, infracrvene ili turske saune. Riješite se napetosti i neispavanosti te si osigurajte dobro zdravlje.
Sela 5, 1337 Osilnica, Slovenija
+386 41 652 048
Više o ponudi

Hotel i Wellness Kovač osim noćenja i kulinarske ponude pruža i izvrsnu wellness-uslugu na zavidnoj razini. Nudi zavidnu ponudu sauna, stoga možete birati između biljne, finske, infracrvene i turske saune.

U biljnim saunama koristi se isključivo bilje koje raste u obližnjoj dolini. Svojevrsnim kuhanjem bilja njegove esencije isparavaju i saunama daju drugačiji osjećaj. Regulacija temperature i vlažnosti pažljivija je nego u klasičnim saunama kako bi eterična ulja postigla optimalno djelovanje. Glavna je svrha ove saune opuštanje i dodatna stimulacija dišnih putova koji će se opustiti i smiriti uz temperaturu, vlagu i mirise eteričnih ulja.

U finskim ćete se saunama potpuno opustiti i oznojiti sve toksine iz svoga tijela, što će ojačati vaš imunološki sustav i otpor. Vruća para sjajan je način da pomladite svoje tijelo i um. Pojačanim znojenjem koji izazivaju finske saune poboljšava se cirkulacija krvi, ubrzava metabolizam i jačaju krvne žile. Tijekom hladnijeg vremena finska sauna smanjuje mogućnost infekcije pojačanim aktiviranjem imuniteta.

Infracrvena sauna postala je sve širi i poželjniji oblik saune. Postala je popularnija zbog svoje jednostavne uporabe, udobnosti i performansi. Također je važno naglasiti da je ovaj oblik saune pogodan i za osobe koje ne mogu ići u saunu s višim temperaturama i vlagom zbog zdravstvenih razloga.

Turska sauna ili parna kupelj preporučuje se prvenstveno za čišćenje kože, a također ima veliki učinak na opuštanje mišića. Vrlo visoka vlažnost i temperatura utječu na respiratorni trakt, slično inhalaciji, a toplina ubrzava cirkulaciju u tijelu i pomaže u ublažavanju napetosti u mišićima.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati svijet saune u različitim trajanjima uz domaći čaj za okrepu te ručak ili večeru od 3 slijeda. Osim što ćete se opustiti, baterije ćete napuniti uz delicije ovoga kraja, što čini savršenu kombinaciju za najpoželjniji odmor.   

Što dobivate u poklon-paketu?

 • U poklon-paketu Njega u spa centru dobivate 4-satnu karta za bazen, saune, jacuzzi te ručnik, čaj i papuče. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate 3-satnu kartu za bazen, saune, jacuzzi te ručnike, čaj i papuče. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Masaža i wellness+ dobivate 4-satnu kartu za bazen, saune, jacuzzi te ručnike, čaj i papuče. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate 6-satnu kartu za bazen, saune, jacuzzi te ručnike, čaj i papuče. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

 • Prije korištenja saune izbjegavajte obroke kako ne biste dodatno opteretili krvni tok procesom probave.
 • Prije korištenja saune obavezno se otuširajte za optimalan učinak.
 • Ako želite koristiti bazen, ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
 • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
 • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
 • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
 • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
hotelski restoran
lijepa priroda
masaža
plivanje
restoran
romantično
sauna
skupine
unutarnji bazen
wellness
4-satna karta za bazen, saune, jacuzzi
Ručnik, čaj i papuče
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99

3-satna karta za bazen, saune, jacuzzi
Ručnici, čaj i papuče
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

6-satna karta za bazen, saune, jacuzzi
Ručnici, čaj i papuče
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se