Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Restoran JB, Ljubljana

Doživite okus perfekcije

Restoran JB nalazi se u središtu Ljubljane te je jedan od 100 najboljih restorana na svijetu. Poznat je kao pravi raj za ljubitelje profinjenog okusa. Priprema jela temelji se na sinergiji između četiri osnovna elementa: zemlja, voda, zrak i vatra. Voda je znak za slano, vatra za gorko, zrak za kiselosti, a zemlja je slatkog okusa. Elegantna atmosfera uz maštovita jela chefa Janeza Bratovža dočarat će harmoniju raskoša.
Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, Slovenija
003861 430 7070
Više o ponudi

Restoran JB se nalazi u središtu Ljubljane, te je jedan od 100 najboljih restorana na svijetu. Dobitnik je mnogih laskavih priznanja za kulinarske uspjehe. Restoran je slovensko kulinarsko svetište u prizemlju zgrade koju je konstruirao poznati slovenski arhitekt Plečnik. Miran, elegantan i udoban interijer restoran, rezultat je obiteljske ljubavi i suradnje. Jela kreira maštoviti chef Janez Bratovž, koji u jela unosi inovativnost uz poštivanje tradicije. Prezentacija jela je uvijek elegantna, a goste uvijek šarmiraju izvorni okusi. JB je idalno mjesto za one koji teže okusu savršenstva. Restoran je pogodan za proslave i događaje kao što su vjenčanja, poslovni susreti, PR eventi i druge privatne zabave.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći 3 ili 4-slijedni meni u restoranu JB. Pored naše ponude možete kušati i ostale delicije restorana JB. Uživajte u svjetski poznatom okusu!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Stol za dvoje« dobivate meni od 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Ekstravagantna večera« dobivate meni od 4 slijeda + 1 dcl pjenušca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
klima
restoran
skupine
Meni u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00kn

Meni u 4 slijeda
1 dcl pjenušca
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se