Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Windsurfing Zoo Station Bol, Bol

Ljetni povjetarac, more, valovi i Dalmacija

Zoo Station windsurfing omogućava vam da klizite na površini vode koristeći vjetar i valove, a uživanje je omogućeno i početnicima koji neće imati problema u svladavanju ove vještine. Ovdje vam uz surfanje nude i ronjenje, kajak i iznajmljivanje cjelokupne opreme. Profesionalni tim instruktora s dugogodišnjim iskustvom strpljivo će vas naučiti kako se snaći u naletu vjetra i valova, a na vama je samo da se prepustite uživanju i adrenalinu uz miris mora.
Put Zlatnog rata 22, 21420, Bol, Croatia
098 379 590
Više o ponudi

Windsurfing Zoo Station Bol nalazi se na Bolu na otoku Braču na plaži Zlatni rat koja je pogodna za sve početnike surfanja zbog svoje lokacije do koje ne dolaze veliki valovi. Osim surfanja ovdje vam nude planinarenje, ronjenje i kajak iskustvo za potpuni doživljaj prirode i prekrasnog okruženja. Svakog ljeta organiziraju se razni događaji kako bi se poboljšalo znanje i podigao interes za sportska događanja ove vrste. U Windsrufing Zoo Stationu nastoje promicati jedrenje na dasci, zdrav život, vanjske sportove, aktivni turizam i sportska okupljanja. Vrhunski treneri, nova i kvalitetna oprema koju možete iznajmiti te ljubaznost čine Zoo Station najboljih izborom na otoku

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći najam daske i odijela za surfanje na nekoliko sati, dnevni najam kajaka ili SUP-a te školu surfanja koja je prilagođena početnicima. Usudite se okušait u ovim neobičnim adrenalinskim aktivnostima na koje ćete se zasigurno navući!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Sport i rekreacija« dobivate najam Fanatic school boarda i wetsuita s osiguranjem na 1 sat. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Sport i zabava« dobivate najam dnevni najam kajaka ili SUP-a i osiguranje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate najam Fanatic boarda i Nort Sail Rigsa s osiguranjem na 4 sata. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate školu surfanja u trajanju od 4 sata. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi kada je objekt zatvoren tokom godine.
  • Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim i ručnik.
  • Preporučamo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
lijepa priroda
planinarenje
plaža
plivanje
skupine
Najam Fanatic school boarda i wetsuita s osiguranjem (1 sat)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00kn

Dnevni najam kajaka ili SUP-a s osiguranjem
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Najam Fanatic boarda i North Sail Rigsa s osiguranjem (4 sata)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

4 sata škole surfanja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se