Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Alpski Wellness Resort Špik, Jezerci

Prepustite se užitku u idiličnom wellness-centru

Ljubazno osoblje i bogata ponuda alpskog odmarališta Špik u netaknutoj prirodi učinit će vaš odmor nezaboravnim. Hotel se nalazi u blizini šume Matruljek i okružen je idiličnim okolišem. Bogatstvo okolne prirode jedna je od temeljnih značajki hotela Špik. Ponuda kompleksa temelji se na wellness-paketima. Priuštite si ugodnu masažu ili odaberite kozmetički tretman i odmorite se u neposrednoj blizini netaknute alpske prirode.
Jezerci 21, 4282 Kranjska Gora, Slovenija
0038645 877 580
Više o ponudi

Alpski Wellness Resort Špik nudi vam izvanredno opuštanje uz pozitivnu energiju. Voda, toplina i energija dočaravaju vam pravi osjećaj prirodnih opuštajućih i iscjeliteljskih moći ovoga kraja. Wellness-centar Špik pravi je alpski raj koji nudi brojne aktivnosti. Gosti mogu iskusiti masaže, njegu za oporavak i svjež izgled, manikuru, antistres-paket te body wrap. Osim wellness-centra mogu posjetiti i fitness-centar. Posebno iskustvo predstavljaju i tematske sobe temeljene na pet prirodnih elemenata koji su izvori energije. Sve usluge u odmaralištu povezuje alpski okoliš te njega bazirana na biljkama i eteričnim uljima iz neposredne okoline. Ako ste ljetni tip, odmoriti se možete i na ljetnoj vanjskoj terasi na udobnim ležaljkama.

U našoj raznolikoj ponudi možete birati između cjelodnevne ulaznice za bazen i saunu uz uporabu ogrtača, ručnika i pokrivača, klasične švedske masaže (40 min), mini njege za svježi izgled (40 min), manikure Vita (60 min), njege s doživljajem planina i pićem, njege ljekovitim biljem, antistres-paketa koji će vam poslužiti kao savršen bijeg od svakodnevice, ulaznice za alpski wellness s korištenjem fitnessa ili 60-minutne masaže s toplim vrećicama bilja Martuljek. Osim naše ponude možete uživati i u opuštajućem bazenu s masažnim vodopadom i klupe. Također možete posjetiti svijet saune (s biljnim, finskim i turskim saunama). Novost je da možete isprobati i prvi wellness ledenjaka u Sloveniji.

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate cjelodnevnu ulaznicu za bazen i saunu, ručnik, pokrivač i ogrtač. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate klasičnu švedsku masažu (40 min) ili mini njegu lica – osvježavajući tretman za mladolik izgled (40 minuta) ili manikuru Vita (60 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate osvježavajuću njegu s doživljajem planina + jedno piće ili njegu špikovim biljem ili antistres-paket + jedno piće. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate Špikov dodir za dvije osobe: 60-minutnu masažu toplim vrećicama bilja iz šume Martuljek te trosatnu ulaznicu u alpski wellness s korištenjem fitnessa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije kozmetičkih tretmana.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ne zaboravite ponijeti kupaće kostime i ručnike ako planirate posjećivati bazene.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
fitness
hotel
kafić
masaža
parking
prenoćište
romantično
sauna
wellness
wi-fi
Cjelodnevna ulaznica za bazen i saunu
Uporaba ogrtača, ručnika i pokrivača
Čaj i voće
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Masaža 40 min za jednu osobu
ILI cjelodnevna sauna za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Antistresna masaža (65 min) i 3 h u sauni
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Špikov dodir za dvije osobe: masaža s toplim vrećicama bilja Martuljek
3-satna ulaznica za alpski spa i fitness
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Noćenje s doručkom u hotelu Špik 4 *
Neograničen pristup kompleksu bazena
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana ranije
Ponuda ne vrijedi u srpnju i kolovozu

144,991.092,43Kn

Noćenje uz polupansion u Hotelu Špik 4*
Neograničen pristup bazenskom kompleksu
Ulaz u saunu 3 sata, boca crnog vina
Vrijedi za 2 osobe
Ponuda ne vrijedi u srpnju i kolovozu
Rezervacija 2 dana unaprijed

239,991.808,20Kn

Pretplatite se