Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Alpski wellness resort Špik, Jezerci

Prepustite se užitku u idiličnom wellness centru

Ljubazno osoblje i bogata ponuda alpskog wellness resorta Špik u netaknutoj prirodi učinit će Vaš odmor nezaboravnim. Hotel se nalazi u blizini šume Matruljk i okružen je idiličnim okolišem. Bogatstvo okolne prirode jedna je od temeljnih značajki hotela Špik. Punuda kompleksa temelji na wellness paketima prožetim ljepotom alpskog okoliša. Priuštite si ugodnu masažu ili odaberite kozmetički tretman i odmorite se u neposrednoj blizini netaknute alpske prirode.
Jezerci 21, 4282 Kranjska Gora, Slovenija
0038645 877 580
Više o ponudi

Aplski wellness resport Špik nudi vam izvanredno opuštanje uz pozitivnu energiju. Voda, toplina i energija dočaravaju vam pravi osjećaj prirodnih opuštajućih i iscjeljiteljskih moći ovoga kraja. Alpski wellnes centar Špik pravi je alpski raj koji nudi brojne aktivnosti. Gosti mogu posjetiti wellness i fitness centar, a iskusiti možete i masaže, njegu za oporavak te svjež izgled, manikuru, antistres paket te body wrap. Isto tako, posebno iskustvo predstavljaju i tematske sobe temeljene su na pet pirodnih elemenata koji su izvori energije. Sve usluge u resortu povezuje alpski okoliš i njega bazina na biljkama i eteričnim uljima iz neposredne okoline. Ukoliko ste ljetni tip, odmoriti se možete i na ljetnoj vanjskoj terasi na udobnim ležaljkama.

U našoj raznolikoj ponudi možete birati između cjelodnevne ulaznice za bazen i saunu uz uporabu ogrtača, ručnika i pokrivača, klasične švedske masaže (40 min), mini njege za svježi izgled (40 min), manikure Vita (60 min), doživljaj planina i jedno piće, njege ljekovitim biljem, antistres paketa koji će vam poslužiti kako savršen bijeg od svakodnevice,  ulaznice za alpski wellness s upotrebom fitnessa ili 60-ominutne masaže s toplim vrećicama Martuljek bilja. Osim naše ponude, također možete uživati ​​u opuštajućem bazenu s masažnim vodopadom i klupe. Također možete posjetiti svijet saune, s biljnim, finskim i turskim saunama. Kao novost, također možete isprobati prvi wellness ledenjaka u Sloveniji.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Njega u spa centru« dobivate cjelodnevnu ulaznicu bazen i saunu, uporabu  ručnika, pokrivača i ogrtača. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate klasičnu švedsku masažu (40 min) ili mini njegu lica – osvježavajući tretman za mladolik izgled (40 minuta) ili VITA manikuru (60 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate osvježavajuću njegu s doživljajem planina + jedno piće ili njegu špikovim biljem ili anti-stres paket + jedno piće. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Harmonija ljepote«dobivate Špikov dodir za dvije osobe: 60-ominutnu masažu toplim vrećicama bilja iz šume Martuljek te 3-osatnu ulaznicu u alpski wellness s uporabom fitnessa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

 Korisni savijeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije kozmetičkih tretmana.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ne zaboravite ponjeti kupaće kostime i ručnike ukoliko planirate posjećivati bazene.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.
fitness
hotel
kafić
masaža
parking
prenoćište
romantično
sauna
wellness
wi-fi
Cjelodnevna ulaznica za bazen i saunu
Uporabu ogrtača, ručnika i pokrivača
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00Kn

Masaža klasična - švedska 40 min ili mini njegu lica - osvježavajući tretman za mladolik izgled (40 minuta) ili VITA manikura (60 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00Kn

Osvježavajuća njega s doživljajem planina + jedno piće ili njega špikovim biljem ili anti-stres paket + jedno piće
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00Kn

Špikov dodir za dvije osobe: masaža s toplim vrećicama Martuljek bilja (60 min)
3-satna ulaznica za alpski spa i fitness
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se