Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Blue Planet Diving Centar

Otkrijte kako unijeti uzbuđenje u svoj život

Ronilački centar Blue Planet Dubrovnik Centar jedan je od najboljih izbora, bilo da želite naučiti roniti ili ste već iskusni ronilac. U Jadranskom moru postoji mnogo prekrasnih destinacija za ronjenje, ali flora i fauna podvodnog svijeta dubrovačkog akvatorija jamči najzanimljivije ronjenje u Hrvatskoj. Kristalno čisto more nudi obilje morskih vrsta, od kojih je mnoge teško pronaći u sjevernom dijelu Jadrana.
Masarykov put 20, 20000 Dubrovnik
091 899 0973
Više o ponudi

Obogatite svoje ronilačko iskustvo atraktivnim poludnevnim izletima u Blue Planet Divingu, doživite potopljeni austrougarski ratni parobod Taranto, bogati i raznoliki morski život koji počinje na 3m dubine, uzbudljive spilje u kojima, zahvaljujući odličnoj vidljivosti, osim morskih spužvi, algi, riba i koralja prekrasnih boja, možete vidjeti i ugrožene vrste kao što je živi crveni koralj – sve će to oduševiti i najiskusnije ronioce.

Ronilački centar Blue Centar Planet Dubrovnik jedan je od najboljih izbora bilo da želite naučiti roniti ili ste već iskusni ronioc. Na Jadranskome moru postoji mnogo prekrasnih destinacija za ronjenje, ali flora i fauna podvodnog svijeta dubrovačkog akvatorija jamči najzanimljivije ronjenje u Hrvatskoj. Kristalno čisto more, nudi obilje morskih vrsta od kojih je mnoge teško pronaći u sjevernom dijelu Jadrana.

Ronit ćete pomoću vrhunske ronilačke opreme koju nije potrebno dodatno plaćati. Svi su ronioci iskusni, kvalificirani i licencirani PADI instruktori.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate ronilački izlet (snorkeling) u dubrovačkom akvatoriju. Uključena oprema: snorkeling oprema. Gosti rone sami s maskom i disalicom. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 1 zaron za početnike ili napredne (certificirane) u dubrovačkom akvatoriju. Uključena oprema: oprema za scuba ronjenje, licencirani vodič/instruktor. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 2 zarona za početnike ili napredne (certificirane) u dubrovačkom akvatoriju. Uključena oprema: oprema za scuba ronjenje, licencirani vodič/instruktor. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 2 zarona za certificirane (AOWD) i 1 noćni zaron u dubrovačkom akvatoriju za 1 osobu ILI 2 zarona za početnike u dubrovačkom akvatoriju za 2 osobe. Uključena oprema: oprema za scuba ronjenje, licencirani vodič/instruktor.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana ranije.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili mailom.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije sportske aktivnosti.
panorama
parking
plaža
plivanje
skupine
sportski centar
Ronilački izlet (snorkeling) u dubrovačkom akvatoriju
Ponuda vrijedi za 1 osobu,rezervacija unaprijed
Uključena oprema: snorkeling oprema

29,99225,96Kn

Pretplatite se