Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Vina Cattunar

Istarska vina s bogatom obiteljskom tradicijom

Vinarija Cattunar nalazi se u Novoj Vasi kod Brtonigle, u novoizgrađenom vinskom podrumu okruženom vinogradima koji se prostiru na samo 5 km od mora. Iznenadite dragu osobu degustacijom vina autohtonih istarskih sorta te doživite jedinstvenu priču o projektu “Četiri zemlje“ i terroiru zapadne Istre.
Nova vas 3, 52474, Brtonigla
052 720 496
Više o ponudi

Posebnost Vina Cattunar odražava se u obiteljskoj tradiciji te ljubavi i strasti prema vinu i njegovoj proizvodnji, koja se prenosi u obitelji već generacijama.

Vinograd obitelji Cattunar je najveći privatni vinograd u Istri te se danas prostire na 56 hektara. Na brežuljcima Nove Vasi i Bracanije kod Brtonigle uzgajaju autohtone sorte malvazija istarska, teran, muškat bijeli i muškat ruža te ostale sorte: merlot, chardonnay i cabernet sauvignon.

Zahvaljujući sredozemnoj klimi i četiri vrste kvalitetne istarske zemlje, godišnje proizvode oko 400 tisuća butelja vina, koja odražavaju raznolikost istarskog tla.

Vinariju odlikuju suvremena vinarska oprema i klimatizirani podrum kapaciteta 5000 hl u kojemu su uvjeti za dozrijevanje vina optimalni. Posjetite ih u Novoj Vasi, gdje ćete kušati najbolja vina obitelji Cattunar.

U ponudi naših paketa možete degustirati 3 ili 5 vrsta vrhunskih vina nastalih znanjem i bogatom tradicijom vinarije Cattunar. Iznenadite dragu osobu i zajedno uživajte.

Što dobivate poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju 3 vrste odabranih vina vinarije Cattunar i grickalice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate degustaciju 5 vrsta vrhunskih vina vinarije Cattunar i grickalice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci  dobivate degustaciju 5 vrsta vrhunskih vina vinarije Cattunar i grickalice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
klima
lijepa priroda
panorama
romantično
vinska karta
vinski podrum
Degustacija 3 vrste odabranih vina vinarije Cattunar
Grickalice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99225,96Kn

Degustacija 5 vrsta vrhunskih vina vinarije Cattunar
Grickalice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Pretplatite se