Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Restoran Kazbek, Dubrovnik

Vrhunske gastronomske delicije u prelijepom dubrovačkom zdanju

Restoran Kazbek smješten je u luksuznome Hotelu Kazbek u starom dubrovačkom zdanju izuzetne ljepote i dojmljive renesansne arhitekture. U restoranu Kazbek moći ćete kušati jela od istarskog tartufa, kao što su istarski fuži sa šparogama i crnim tartufima, ali i istarski tartuf u kombinaciji s raznim jelima, poput tjestenine i delicija sa slaninom, šampinjonima i šparogama. Uživajte u ugođaju prekrasna dubrovačka restorana u hotelu koji jamči mir i intimu!
Lapadska obala 25, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
+385 20 362 900
Više o ponudi

Restoran Kazbek smješten je u prizemlju hotela Kazbek.

Njegovo je uređenje ugodno i impresivno, a osobito se ističe njegov stari kameni svod, koji mu daje poseban povijesni ugođaj te stvara intiman mediteranski ugođaj. Restoran također raspolaže dvorišnom terasom s pogledom na Gruški zaljev. Bujna mediteranska vegetacija i prekrasan pogled savršeni su za doručke i večere, a za opuštanje i razgovor dostupna je i lounge terasa, gdje su u ponudi brojni kokteli i slastice.

Ponuda restorana Kazbek uistinu je raznolika. Namjera hotela je predstaviti bogatu hrvatsku gastronomiju, koja je poznata kao izuzetno raznolika. Stoga restoran u svojoj ponudi nudi jela obalne kuhinje, na koju su utjecale talijanska i grčka kuhinja, ali i kontinentalne kuhinje, na koju su velik utjecaj izvršile austrijska i mađarska kuhinja. Hrana se, dakako, priprema od najkvalitetnijih i najsvježijih domaćih sastojaka, zbog čega je vrhunski gastronomski užitak zajamčen.

Jela od istarskog tartufa, koji je jedan od najcjenjenijih na svijetu, važan su dio ponude. Jedan od specijaliteta tako su istarski fuži sa šparogama i crnim tartufima, a u restoranu Kazbek istarski tartuf moći ćete kušati u kombinaciji s raznim jelima, poput tjestenine i delicija sa slaninom, šampinjonima i šparogama. Posjetite stoga restoran Kazbek u luksuznom dubrovačkom hotelu i kušajte neki od njegovih specijaliteta!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate meni u 2 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
hotel
klima
restoran
romantično
terasa
wi-fi
Meni od 2 slijeda po izboru Chef-a
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

64,99

Meni od 3 slijeda po izboru Chef-a
Vrijedi za 2 osobe

89,99

Meni od 3 slijeda po izboru Chef-a
Vrijedi za 2 osobe

89,99

Pretplatite se