Vinarija i restoran Josić nalaze se pored prirodnog rezervata Gornje Podunavlje, što je djelomični razlog zašto su vina koja se ovdje uzgajaju punog okusa i neodoljivog mirisa. Obitelj Josić već godinama priča priču o uzgajanju vina s ljubavlju i tehnologijom svima koji je žele poslušati i okusiti. U svojoj ponudi za vas imaju vina poput chardonnayja, baranjskog šilera i cuveea, a posebno se ponose nagrađivanim crnim vinima. Osim vinskog podruma, ovdje se također nalazi i restoran u kojem se poslužuju tradicionalna baranjska jela kao što su paprikaš, riba na žaru ili gulaš. Ambijent restorana prati autohtone okuse, pa ćete se u vinariji i restoranu Josić naći kao u drugim, jednostavnijim vremenima. Nakon hrane i pića, svoj odmor nastavite u šetnji veličanstvenom prirodom Baranje.
U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći degustaciju nekoliko vrsta vina, sireva i šunki te ručak ili večeru u više sljedova s baranjskim specijalitetima i bocom vina iz vinarije. Uživajte u tradiciji na potpuno nov način!
Što dobivate u poklon-paketu?
- U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju 4 sorte vina iz vinskog podruma te degustaciju tvrdih sireva i šunke. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
- U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate degustaciju 5 sorti vina iz vinskog podruma te ručak s baranjskim specijalitetima. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
- U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate ručak ili večeru u 3 slijeda s baranjskim specijalitetima te bocu vina iz vinskog podruma uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
- U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate večeru u 5 sljedova s baranjskim specijalitetima te degustacija vina iz vinskog podruma uz svaki slijed. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
- U poklon-paketu Poklon Najbolji užitci dobivate degustaciju 5 sorti vina iz vinskog podruma te ručak s baranjskim specijalitetima. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
- U poklon-paketu Poklon Neprocjenjivi doživljaji dobivate večeru u 5 sljedova s baranjskim specijalitetima te degustacija vina iz vinskog podruma uz svaki slijed. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
Korisni savjeti:
- Potrebno je obavijestiti osoblje restorana o postojanju eventualnih alergija.
- Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
- Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
- Termin možete rezervirati putem telefona.