Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Fenomen Plitvice

Luksuzni smještaj u srcu Plitvičkih jezera

Resort Fenomen Plitvice nalazi se u u Nacionalnom parku Plitvička jezera, koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Smješten je u blizini Velikog Slapa i okružen očaravajućom prirodom. Interijer apartmana je luksuzan i elegantan, dok izvana izgled resorta podsjeća na ličko selo. Kompleks sadrži vrhunski restoran, opuštajuću spa zonu, teretanu na otvorenom te igralište za djecu. Posjetite Fenomen Plitvice i otkrijte gdje se susreću priroda i luksuz.
Plitvice Selo 81, 53231 Poljanak
099/2282-103
Više o ponudi

Resort Fenomen Plitvice nalazi se u u Nacionalnom parku Plitvička jezera, koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Smješten je u blizini Velikog Slapa i okružen očaravajućom prirodom. Interijer apartmana je luksuzan i elegantan, dok izvana izgled resorta podsjeća na ličko selo. Kompleks sadrži vrhunski restoran, opuštajuću spa zonu, teretanu na otvorenom te igralište za djecu.

Fenomen Plitvice omogućava vam uživanje u njihovom vrtu s autohtonim biljem ili mjestu za druženje uz roštilj dok avanturisti među vama mogu u planinarenje ili vožnju biciklom. Nikako nemojte propusti i cjelodnevnu turu Nacionalnim parkom i dopustite da vas zapanji jedinstvenim prirodnim skladom, impresivnom estetikom i očaravajućim okolišem. Posjetite Fenomen Plitvice i otkrijte gdje se susreću priroda i luksuz.

U ponudi naših paketa uživajte u jednom noćenju u bajkovito uređenim sobama, okruženi prekrasnom prirodom, koja će vas oduševiti u svako doba godine.

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Vikend iz snova” dobivate 1 noćenje s doručkom u Studio Deluxe sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili mailom.

 

 

lijepa priroda
panorama
parking
piknik
planinarenje
restoran
1x noćenje s doručkom u Studio Deluxe sobi
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 4 dana

1,690.00Kn

Pretplatite se