Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Fenomen Plitvice

Luksuzan smještaj u srcu Plitvičkih jezera

Resort Fenomen Plitvice nalazi se u Nacionalnom parku Plitvička jezera, parku koji se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine. Smješten je u blizini Velikog Slapa i okružen očaravajućom prirodom. Interijer apartmana luksuzan je i elegantan, dok izvana izgled odmarališta podsjeća na ličko selo. Kompleks sadrži vrhunski restoran, opuštajuću spa-zonu, teretanu na otvorenom te igralište za djecu. Posjetite Fenomen Plitvice i otkrijte gdje se susreću priroda i luksuz.
Plitvice Selo 81, 53 231 Poljanak, Hrvatska
+385 53 891 1168
Više o ponudi

Resort Fenomen Plitvice nalazi se u Nacionalnom parku Plitvička jezera, parku koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Smješten je u blizini Velikog Slapa i okružen očaravajućom prirodom. Interijer apartmana luksuzan je i elegantan, dok izvana izgled odmarališta podsjeća na ličko selo. Kompleks sadrži vrhunski restoran, opuštajuću spa-zonu, teretanu na otvorenom te igralište za djecu.

Fenomen Plitvice omogućava vam uživanje u njihovom vrtu s autohtonim biljem ili mjestu za druženje uz roštilj. Avanturisti među vama mogu u planinarenje ili vožnju biciklom. Nikako nemojte propusti i cjelodnevnu turu nacionalnim parkom. Dopustite da vas zapanji jedinstvenim prirodnim skladom, impresivnom estetikom i očaravajućim okolišem. Posjetite Fenomen Plitvice i otkrijte gdje se susreću priroda i luksuz.

U ponudi našeg paketa uživajte u jednom noćenju u bajkovito uređenim sobama okruženi prekrasnom prirodom koja će vas oduševiti u svako doba godine.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje s doručkom u studio deluxe sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Bogatstvo planina, sunca i mora dobivate noćenje s doručkom u studio deluxe sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
lijepa priroda
panorama
parking
piknik
planinarenje
restoran
1 x noćenje s doručkom u studio deluxe sobi
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 4 dana
Ne vrijedi od 01.05. do 01.10.

239,99

1 x noćenje s doručkom u studio deluxe sobi
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 4 dana
Ne vrijedi od 01.05. do 01.10.

239,99

Pretplatite se