Oglas Spar 1 + 1

Kupnjom bilo kojeg poklon paketa iz SelectBox ponude dobivate dodatan poklon paket B kategorije, potpuno besplatno. Za preuzimanje besplatnog poklon paketa registrirajte se na ovoj stranici putem obrasca.

INTERSPAR, SPAR AKCIJA:
Obavijest o akciji SelectBox: 1+1B u periodu od 27.05.2024.- 31.08.2024. Kupnjom bilo kojeg SelectBox poklon paketa uz online registraciju do 31.08.2024  na www.selectbox.hr dobit ćete BESPLATAN poklon paket B cjenovne kategorije na Vašu kućnu adresu. Akcija u trgovinama traje od 27.05.2024. – 31.08.2024. ili do isteka zaliha. Više o akciji pročitajte na www.selectbox.hr.

Akcije i popusti se ne zbrajaju. Vrijedi za poklon pakete kupljene u vremenu trajanja akcije na prodajnim mjestima Spar i Interspar. Poklon paketi će biti poslani idući radni dan. Kupnjom i sudjelovanjem prihvaćate uvjete i odredbe objavljene na našoj web stranici. Ponuda vrijedi do isteka zaliha, odnosno ograničena je trajanjem ove akcije. Više informacija potražite na prodajnim mjestima, pišite nam na [email protected] ili nazovite na broj 01/4572-288 svakim radnim danom od 09-16h.

UPUTE


  • Za registraciju sa svojim podacima ispunite prazna polja na desnoj strani.
  • U polje „Kod s paketa“ upišite zadnjih 12-znamenki koda (bar kod) koji ćete pronaći na zadnjoj strani ovitka kupljenog poklon paketa.

Ako poklanjate poklon paket drugoj osobi:

  • U dodatna polja upisujete podatke osobe koju ste odabrali za slanje poklon paketa.
  • Potvrdite opće uvjete i pravila Selectboxa te se registrirajte klikom na gumb „Pošalji“.

REGISTRACIJA


Polja označena zvjezdicom (*) su obaveznaŽelim primati obavijesti