Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Ispričavamo se na mogućim poteškoćama, stranica je trenutno u fazi obnove.
Excellence partner

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, Mlini

Ekskluzivna destinacija za potpuno uživanje

Samo nekoliko minuta vožnje od čarobnog Dubrovnika nalazi se novi, luksuzni hotel Sheraton- biser suvremene arhitekture i oaza mira. Opustite se uz vrhunsku hotelsku uslugu, uživajte u prekrasnom pogledu na more i prirodnom okruženju, te se odmorite u predivno uređenih 240 soba i apartmana koji će vas ostaviti bez daha i ispuniti sva vaša očekivanja. Pobjegnite u vlastitu romantičnu bajku i odmorite se u najboljem što vam jug Hrvatske nudi!
Šetalište Dr. Franje Tuđmana 17, 20207 Srebreno Dubrovnik
020 601 500
Više o ponudi

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel nalazi se samo nekoliko minuta vožnje od centra Dubrovnika koji se nalazi na UNESCO popisu svjetske baštine, i pruža vam iskustvo luksuza koje nikada nećete zaboraviti. U Sheratonu se nalazi 240 soba i 11 apartmana koji su uređeni po najvišim standardima pa je ova destinacija prikladna i za parove i obitelji. Uživajte u prekrasnom pogledu, vježbajte u suvremeno opremljenoj teretani, prošetajte do plaže ili zelenim vrtovima te doživite vaš savršen romantični odmor. Hotel također nudi prostorije za razna događanja i sastanke, a u blizini se nalazi jedan od najprestižnijih spa centara Shine Spa za Sheraton u kojem ćete se potpuno odmoriti od svakodnevice. Uz to, ovdje možete uživati u ekskluzivnom restoranu uz međunarodna i domaća jela dok se vaši najmanji igraju na igralištu.

U našoj ponudi možete uživati ​​u 2x noćenju u Deluxe sobi, doručak s poslugom u sobu, piće dobrodošlice i VIP paket te neograničen korištenje bazena i fitnessa. Prepustite se čarima idiličnog Dubrovnika i stvorite se odmor za pamćenje!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate 2x noćenje u Deluxe sobi, doručak s poslugom u sobu, piće dobrodošlice i VIP paket dobrodošlice te korištenje bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 01.07. do 15.09. i od 28.12. do 03.01.
  • Ukoliko želite koristiti fitness, ne zaboravite udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ukoliko želite koristiti bazen, ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegeterijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem e-maila.
fitness
hotel
hotelski restoran
klima
lijepa priroda
panorama
parking
plaža
plivanje
restoran
wellness
wi-fi
2x noćenja u Deluxe sobi
Doručak s poslugom u sobi
Piće dobrodošlice i VIP paket dobrodošlice
Neograničeno korištenje bazena i fitnessa
Ne vrijedi od 01.07. do 15.09. te od 28.12. do 03.01.
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00kn