Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Ispričavamo se na mogućim poteškoćama, stranica je trenutno u fazi obnove.
Excellence partner

Hotel Sheraton, Zagreb

Turistički odmor u srcu Zagreba

Jedan od najboljih zagrebačkih hotela hotel Sheraton (****), udaljen je samo 15 minuta hoda od glavnog trga i predstavlja idealnu destinaciju za odmor i opuštanje. Opustite se i sklonite od svakodnevice uz odličnu ponudu hotela, Wellness & Spa centar te profesionalno osoblje koje će se pobrinuti da uživate svakog trenutka provedenog u hotelu. Izvan hotela uživat ćete u brojnim obližnjim znamenitostima. Hotel Sheraton pravi je izbor za poslovne ljude i one koji se žele odmoriti.
Kneza Borne 2, 10000 Zagreb
01 4553 535
Više o ponudi

Hotel Sheraton s četiri zvjezdice nalazi se u srcu Zagreba na samo 500 metara od glavnoga trga i glavnih atrakcija gdje se isprepliću povijest i tradicija Zagreba. Kratku ste šetnju udaljeni od zoološkog vrta, mnoštva muzeja, parkova, galerija, koncertne dvorane te glavnog trga kojim možete šetati čitav dan, uživati u kupovini i iskusiti ritam grada. Zbog ovog povoljnog položaja, hotel Sheraton idealan je izbor za poslovne ljude, ali i sve one koji žele dinamičan odmor u gradu. Elegantne i multifunkcionalne dvorane idealno su mjesto za konferencije, sastanke i događanja, a 306 prostranih soba i apartmana pružaju ugodnu atmosferu. Uz smještaj, za vaše opuštanje omogućen je i zatvoreni bazen te Wellness & Spa centar. U samom hotelu možete se prepustiti  izvrsnim okusima domaće i međunarodne kuhinje uz izbor vrhunskih vina u ugodnoj atmosferi restorana Fontana. Uživajte u pomno odabranim laganim jelima i kolačima u Café Imperialu ili se s prijateljima uputite u Piano Barna koktel i omiljeni lagani zalogaj.

U ponudi iz našeg poklon paketa možete naći 2x noćenje u Deluxe sobi s doručkom u sobu, piće dobrodošlice i VIP paket dobrodošlice te neograničeno korištenje bazena i fitnessa kako biste se u potpunosti prepustili uživanju. Iskusite centar Zagreba na potpuno nov način!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Vikend iz snova« dobivate 2x noćenje u Deluxe sobi s doručkom u sobu, piće dobrodošlice, VIP paket dobrodošlice i neograničeno korišteje bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ukoliko želite koristiti bazen, ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Ukoliko se želite baviti sportskim aktivnostima, ne zaboravite ponijeti prikladnu sportsku odjeću i obuću.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjete, u slučaju veganstva ili vegeterijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem e-maila.
apartmani
hotel
hotelski restoran
klima
parking
wellness
wi-fi
2x noćenja u Deluxe sobi
Doručak s poslugom u sobi
Piće dobrodošlice i VIP paket dobrodošlice
Neograničeno korištenje bazena i fitnessa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00kn