Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

ATV - Quad avantura, SplitQu

Divlja vožnja nepreglednim prostranstvima Dinare

Ovo je prilika za istinsko otkriće i novi način upoznavanja prirode vožnjom koja će vam na drugačiji način predstaviti krajolike netaknute prirode i dugo ostati u lijepom sjećanju. U pratnji vodiča proći ćete krševitim usponima i šumama Dinare, tokom rijeke Cetine i surovim usponima i prostranstvima visoravni Vrdovo. Avanturistički izlet prilagođen je vašim osobnim mogućnostima. Otkrijte čari netaknute prirode uz dozu adrenalina i zabave.
Obala Ante Trumbića 13, 21000 Split
098 981 5451
Više o ponudi

ATV – Quad avantura odvija se na stazi uz tok rijeke Cetine s koje se pruža pogled na Peručko jezero i nepregledna prostranstva visoravni Vrodvo (Dinara) te prolazi Sinjskim poljem. Ovi tereni su kao stvoreni za Off-Road safari ekspediciju za sve koji žele uživati u netaknutoj prirodi. Ovo je prilika za novo otkriće i upozanavanja prirode u vožnji, koja će vam na drugačiji način predstaviti dinarske krajolike i dugo ostati u lijepom sjećanju. Potrebno vam je samo malo volje da bez straha krenete u avanturu. Na mjestu starta u blizini grada Sinja, dočekat će vas instruktori koji će održati vam održati predavanje o sigurnosti, upoznati s vozilima, pravilima ponašanja te omogućiti probnu vožnju. Quad avantura prilagođena je vašim osobnim mogućnostima i željama. Za vrijeme vožnje od 40 km uz pratnju vodiča, proći ćete krševite uspone, šume, tok rijeke Cetine, vidjeti ćete krajolike koji pokazuju svu surovost planine Dinare, prostranstva visoravni Vrdovo i posjetiti jednu od ljepših špilja na Dinari.

U ponudi iz naših poklon paketa možete birati između najma quad vozila u trajanju od 4 sata ili tijekom cijelog dana. Također, možete odabrati i cjelodnevni izlet s ukjlučenim ručkom – avanturu Vrdovo. U svim poklon paketima dobivate zaštitnu kacigu i osiguranje u slučaju nezgode. Ova uzbudljiva vožnja će vas zasigurno potaknuti da razmislite o sve češćem istraživanju prirode.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate najam i korištenje ATV-QUAD vozila u trajanju od 4 sata, zaštitnu kacigu i osiguranje u slučaju nezgode. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »XXL Extreme« dobivate Avanturu »Vrdovo« – cjelodnevni izlet s1 x ATV vozilom / 300 ccm/ za 40 km vožnje te opremu, osiguranje u slučaju nezgode i ručak (roštilj). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »XXL Extreme« dobivate cijelodnevni najam i korištenje ATV-QUAD vozila od 08 do 20 h, zaštitnu kacigu i osiguranje u slučaju nezgode. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Strogo je zabranjena vožnja pod utjecajem alkohola i droga.
  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Za vožnju je potrebno imati valjanu vozačku dozvolu B kategorije.
  • Prije vožnje, profesionalni vozači upoznat će vas sa sigurnosnim i tehničkim aspektima vožnje.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3-5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
Žar
Najam i korištenje ATV-QUAD vozila u trajanju 4 h
Zaštitna kaciga/Osiguranje u slučaju nezgode
Vrijedi za 2 osobe
Obvezna vozačka dozvola B kategorije
Rezervacija 3 dana unaprijed

Redovna cijena: 599.00kn
Sada: 509.00kn

Avantura ˝Vrdovo˝- cjelodnevni izlet
1x ATV vozilo/300ccm/40km vožnje/oprema
Osiguranje u slučaju nezgode/ručak (roštilj)
Vrijedi za 2 osobe
Obavezna vozačka dozvola B kategorije
Rezervacija 5 dana unaprijed

Redovna cijena: 989.00kn
Sada: 692.00kn

Cjelodnevni najam i korištenje ATV-QUAD vozila
Trajanje od 08 - 20 h
Zaštitna kaciga/Osiguranje u slučaju nezgode
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

Redovna cijena: 989.00kn
Sada: 692.00kn