Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Vina Anđelini

Anđeoska vina iz središnje Istre

Južno i jugoistočno od Pazina pa sve do Gračišća protežu se vinogradi na površini od 14 ha. Specifičnost vinograda je da se protežu do visine od 474 m.n.v., što ih čini najvišima u Istri, a i mnogo šire. Predan rad čitave obitelji rezultira proizvodnjom kvalitetnih vina koja u hrvatskoj i svijetu uvijek dobivaju visoka odličja. Osim proizvodnje vina kao glavnog proizvoda gospodarstva, proizvodie i med i ostale pčelinje proizvode.
Velanov Brijeg 42, 52000 Pazin, Hrvatska
+385 98 254426
Više o ponudi

Vinova loza i vino, stoljećima su dio kulture i života stanovnika središnje istre, pa tako i Velanovog Brijega i obitelji Velan i Anđelini. Područje Velanovog Brijega predstavlja brdo i istoimeno selo smješteno južno od grada Pazina na 470 metara nadmorske visine. Dokazana kvaliteta njihovih vina spoj je specifične klime, tla, tehnologije, a posebno ljubavi i poštovanja prema lozi. Danas obrađuju 65.000 čokota raznog sortimenta, a posebno Malvazije, Chardonnaya , Merlota, Cabernet sauvignona, Syraha te Muškata. Predan rad čitave obitelji rezultira proizvodnjom kvalitetnih vina koja u hrvatskoj i svijetu uvijek dobivaju visoka odličja. Osim proizvodnje vina kao glavnog proizvoda gospodarstva, proizvode i med i ostale pčelinje proizvode. Pčelarstvo također predstavlja desetljećima dugu tradiciju ovog gospodarstva. U proizvodnji meda naviše se ističe bagremov , a u manjoj mjeri i kesten i livadni , ovisno o pašnim prilikama.

U podrumu stoljetne kamene kuće nalazi se prostor za degustaciju kapaciteta pedeset osoba. U tom starom podrumu započela je povijest proizvodnje vina u njihovoj obitelji, a tu se i Ranko zaljubio u vino te provodio vlastite pokuse tijekom i nakon školovanja.

U našoj ponudi možete dobiti deustaciju različitih sorti vina i meda, obilazak pčelinjaka i vinskog podruma uz priču o tradiciji i držanju pčela i vinove loze, sve uz vodstvo od strane članova obitelji.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate degustaciju 4 različitih sorti vina, obilazak podruma uz priču o obiteljskoj tradiciji i tehnologiji proizvodnje i bonus – iznenađenje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate obilazak pčelinjaka uz priču o tradiciji i držanju pčela i obilazak podruma uz priču o obiteljskoj tradiciji i tehnologiji proizvodnje +  četiri različita slijeda  s različitim lokalnim namirnicama i medovima sljubljenih s četiri vina i bonus – iznenađenje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili maila.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Za degustaciju vina potrebno je imati navršenih 18 godina.
klima
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
skupine
vinska-klet
wi-fi
Žar
Degustacija 4 različita vina
Obilazak podruma uz priču o obiteljskoj tradiciji i tehnologiji proizvodnje
Obilazak i degustacija vođeni od strane članova obitelji
Bonus - iznenađenje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

29,99

Obilazak pčelinjaka uz priču o tradiciji i držanju pčela
Obilazak podruma uz priču o obiteljskoj tradiciji i tehnologiji proizvodnje
Sljubljivanje meda i vina; četiri različita slijeda s različitim lokalnim namirnicama i medovima sljubljenih s četiri vina
Obilazak i degustacija vođeni od strane članova obitelji
Bonus - iznenađenje
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Pretplatite se