Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Salsa de Fuego

Nasmijani, opušteni i veseli jer takva je i salsa!

Od prvoga trenutka našeg tečaja uz učenje koraka, figura i ostalih elemenata plešemo i družimo se kao da smo na partiju. Zato zaboravite uštogljene satove iz američkih filmova i pridružite nam se u atmosferi s puno smijeha i puno pozitivne energije. Salsa je predivan, senzualan ples koji će u vama osloboditi ritam i životnu energiju! Krenite u avanturu života uz taktove salse, zabavite se kao nikada i uživajte u novim emocijama!
Strossmayerovo šetalište bb, 10 000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Znaš li da je prirodna ljudska reakcija na glazbu ples? Ne znaš? A što je ono što radiš nogom dok slušaš svoje omiljene pjesme? A rukama, a glavom? Da, i to je ples! Ples, a posebno plesovi u paru, spajaju ljude, čine ih otvorenijima, sigurnijima, privlačnijima. Ako misliš da nemaš ritma ili tražiš zabavu, dođi u plesni centar Salsa de Fuego, u centru grada Zagreba, na Strossmayerovom šetalištu.

Jedini u Hrvatskoj unutar istoga tečaja istovremeno plešemo oba glavna stila salse – linijski i kubanski. Uz njih plešemo i originalne verzije drugih zabavnih karipskih plesova kao što su merengue, bachata, chachacha, bolero, son i kizomba.

Tečajevi su lagani, veseli, zabavni. Od prvoga trenutka naših tečajeva uz učenje koraka, figura i ostalih elemenata plešemo i družimo se kao da smo na maloj ugodnoj zabavi. Naši su instruktori posvećeni, nasmijani i puni pozitivne energije. Zato sve teče brže, lakše i kvalitetnije. I već za nekoliko sati s nama ćete zaplesati kao da ste oduvijek samo to i radili. Izaberite tečaj Salse, Predbožićni tečaj ili Prvi ples, a mi vas dočekujemo s osmijehom. Navrati, pogledaj, odvaži se i zapleši!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 1 mjesec početnog tečaja salse (8 h) te 2 h plesne radionice. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 koreografiju za prvi ples po izboru te individualne poduke 1 plesa u paru (6 h). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate 1 mjesec početnog tečaja salse (8 h) te 2 h plesne radionice. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate 1 koreografiju za prvi ples po izboru te individualne poduke 1 plesa u paru (6 h). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Dogovor termina telefonski.
animacija
glazba uživo
klima
parking
skupine
wi-fi
1 x mjesec početnog tečaja salse: 8 h
2 x plesna radionica
Vrijedi za 1 osobu
Dogovor termina telefonski

185.00Kn

1 koreografija prvog plesa po izboru
Individualne poduke 1 plesa u paru: 6 h
Vrijedi za 2 osobe
Dogovor termina telefonski

599.00Kn

1 x mjesec početnog tečaja salse: 8 h
2 x plesna radionica
Vrijedi za 1 osobu
Dogovor termina telefonski

185.00Kn

1 koreografija prvog plesa po izboru
Individualne poduke 1 plesa u paru: 6 h
Vrijedi za 2 osobe
Dogovor termina telefonski

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se