Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Guests winner

Lynx and Fox panoramska tura

Privatna tura Gorskim kotarom

Smješteni u srcu Gorskog kotara, uz ljubazne licencirane vodiče, Lynx and Fox nude obilaske na otvorenom. Obilasci na koje se možete prijaviti dostupni su svaki vikend na raznim zanimljivim lokacijama dok su privatni obilasci za vas, vašu grupicu ili tvrtku dostupni na upit. Istražite Zeleni vir i Vražji prolaz, upoznajte se s Gorskim kotarom ili ipak otkrijte tajne Mistične šume i Dubokog jezera - uz Lynx and Fox!
Vučnik 100, 51300, Delnice, Hrvatska
091 1829892
Više o ponudi

Smješteni u srcu Gorskog kotara, uz ljubazne licencirane vodiče, Lynx and Fox nude obilaske na otvorenom. Obilasci na koje se možete prijaviti dostupni su svaki vikend na raznim zanimljivim lokacijama dok su privatni obilasci za vas, vašu grupu ili tvrtku dostupni na upit. Istražite Zeleni vir i Vražji prolaz, upoznajte se s Gorskim kotarom ili ipak otkrijte tajne Mistične šume i Dubokog jezera – uz Lynx and Fox!

Ponuda sadrži obilazak zanimljivih lokacija Gorskog kotara : mjesto Fužine, jezero Bajer i jezero Lepenice, špilja Vrelo (po želji), kaubojsko selo Roswell (po želji), mjesto Lokve, Lokvarsko jezero i jezero Mrzla vodica, degustacija likera (po želji) i Park šuma Golubinjak ili špilja Lokvarka (po želji), grad Delnice, gater s jelenskom divljači, Park šuma Japlenški vrh, vidikovac i stara skijaška skakaonica, značajni krajobraz Petehovac sa vidikovcima i lokalitetom Jagodina stijena, Kupska dolina, staze uz Kupicu, mjesto Brod na Kupi i dvorac Zrinskih (po želji).
U cijenu je uključeno: zanimljive male degustacije koje obogaćuju turu (npr. pesto od medvjeđeg luka na krekerima, šumski med – goranski medun, kolačići od šumskog voća, razni likeri …), interpretacijski predmeti, razne brošure i knjižice za tumačenja.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate privatnu panoramsku turu Gorskim kotarom s lokalnom lisicom – licenciranom vodičicom- u fleksibilnoj (tailor-made) varijanti u u trajanju od 5 sati.Ponuda vrijedi za do 8 osoba.

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
djeca
hotel
klima
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
skupine
wi-fi
Privatna panoramska tura Gorskim kotarom s lokalnom vodičicom u trajanju 5 sati
Vrijedi za do 8 osoba
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se