Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.

Penjanje Paklenica Avanturist

Sportskim penjanjem poboljšajte penjačke sposobnosti

Jeste li spremni testirati samoga sebe? Vrijeme je za vašu prvu avanturu na živoj stijeni. Skupina mladih i ambicioznih osoba nudi vam najbolju uslugu, uz koju ćete moći uživati u individualnim tečajevima penjanja. Ovo je sport u kojem je osnovna fizička kondicija važna, ali nije presudna, stoga se odlučite za avanturu u kojoj je glavni cilj svladavanje detalja. Pobijedite svoj strah i uživajte u nezaboravnoj adrenalinskoj avanturi!
Dr. F. Tuđmana 14, 23244 Starigrad
01 4572 288
Više o ponudi

Paklenica Avanturist mlada je tvrtka koja se nalazi u Starigradu Paklenici. Riječ je o skupini mladih i ambicioznih osoba koje svoje najveće strahove pretvaraju u biznis te obožavaju prirodu i ekstremne sportove koji ih čine živima i daju im razlog za život. Nude vam najbolju uslugu u regiji, od vođenih tura po Nacionalnom parku Paklenica do individualnih tečajeva penjanja i iznajmljivačnice penjačke opreme. Uvijek pozivaju svoje klijente da zatraže individualni aranžman usluga jer samo nam takve avanture pomažu da iskočimo iz šablone. Sportsko penjanje je sport u kojem je važna osnovna fizička kondicija, ali nije presudna kod početnika. Važno je da ste psihofizički zdravi te da ne bolujete od kroničnih bolesti. Planinarenje je melem za dušu. Relaksira i oslobađa od stresa, prije svega hodanje i uspinjanje planinama jačaju organizam i tijelo. Pozitivno djeluje na emocije, podiže samopouzdanje, djeluje na socijalnu sferu života i omogućuje nova poznanstva.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između jednodnevnog ili trodnevnog najma opreme za penjanje u Nacionalnom parku Paklenica. Penjanje je sport za marljive. U početku je jako važno da slušate sve savjete instruktora i koristite oči i noge više nego ruke te da tražite alternative koje ćete lakše prijeći. Cilj ovoga sporta je svladavanje detalja, a kada prvi put stanete na stijenu, krećete s lakšim prema težim smjerovima.

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate jednodnevni individualni tečaj penjanja i najam opreme. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate trodnevni najam opreme za penjanje, 12-komadni komplet: kaciga, penjačice, pojas, konop i matičar, reverso. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Ponuda ne vrijedi od 1. 11. do 1. 3.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Prilikom posjeta Nacionalnom parku Paklenica budite primjereno odjeveni i obuveni.
  • Preporučujemo udobne tenisice i odjeću.
  • Savjetujemo da ponesete energetsko piće ili vodu.
djeca
lijepa priroda
penjanje
skupine
sportski centar
vanjsko igralište
Jednodnevni individualni tečaj penjanja
Najam opreme
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi od 1. 11. do 1. 3.

599.00Kn

Trodnevni najam opreme za penjanje
12-komadni komplet: kaciga, penjačice, pojas, konop, matičar, reverso
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed
Ne vrijedi od 1. 11. do 1. 3.

989.00Kn

Pretplatite se