Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Premium partner

Janez let, Ljubljana

Adrenalinski doživljaj, let sportskim zrakoplovom

Adrenalinski let je doživljaj za one koji se žele okušati u ulozi pilota i novim avanturama. Instruktor letenja naučit će vas osnovnim instrumentima i tehnikama pilotiranja, a potom slijedi let u kojem aktivno sudjelujete baš vi. Uživajte u pogledu na zanimljivosti pokrajine te beskrajno plavo nebo. Aeroklub nudi sportske, profesionalne i panoramske letove. Poklon je idealan za sve koji su željni pilotiranja i adrenalina!
Ul. Juša Kozaka 1, 1000 Ljubljana, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Janez let je slovenski aeroklub, koji školuje pilote po međunarodnim europskim standardima. Za kvalitetnu i profesionalnu obuku osiguravaju vam instruktore s dugogodišnjim iskustvom. Let je izvrstan način da iskusite slobodno letenje i uživate u pogledu na zanimljivosti pokrajine te beskrajno plavo nebo!

U našoj ponudi okušajte se u letu sportskim zrakoplovom, koji predstavlja poseban adrenalinski i aktivni doživljaj. Pobjegnite od svakodnevice i isprobajte nešto novo, zbog čega ćete spoznati razliku između letenja i vožnje automobilom. Upravljat ćete visoko-krilnim jednomotornim četverosjedom, zrakoplovom Cessna 172, koji osigurava prekrasan panoramski pogled i udobnost. Poklon je prigodan za sve koji su željni spoznati zanimljive krajeve na drugačiji način.

Pored naše ponude, škola letenja Janez let nudi komercijalne letove većim avionima, panoramske letove u Sloveniji i inozemstvu, kao i taxi letove. Let avionom nudi vam da s prijateljima ili obitelji provedete čaroban dan u novim pustolovinama.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate tečaj leta – osnovni instrumenti i tehnike pilotiranja te 10 min samostalnog leta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate tečaj adrenalinskog leta za dvije osobe, tečaj leta – osnovni instrumenti i tehnike pilotiranja te 20 min samostalnog leta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Zabranjena vožnja pod utjecajem alkohola i droga.
  • Preporučujemo udobnu odjeću i obuću.
  • Prije leta instruktori će vas opskrbiti informacijama nužnima za let.
  • Potrebno je pridržavati se sigurnosnih i tehničkih pravila letenja.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
klima
lijepa priroda
panorama
parking
sportski-centar
Adrenalinski let za dvije osobe
Tečaj leta - osnovni instrumenti i tehnike pilotiranja
10 min samostalnog leta
Rezervacija 7 dana unaprijed, telefonom ili e-mailom

599.00Kn

Adrenalinski let za dvije osobe
Tečaj leta - osnovni instrumenti i tehnike pilotiranja
20 min samostalnog leta
Rezervacija 7 dana unaprijed, telefonom ili e-mailom

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se