Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Janez let, Ljubljana

Adrenalinski doživljaj, let sportskim zrakoplovom

Adrenalinski let je doživljaj za one koji se žele iskušati u ulozi pilota i novim avanturama. Instruktor letenja naučit će Vas osnovim intrumentima i tehnikama pilotiranja, a potom slijedi let u kojem aktivno sudjelujete baš Vi. Uživajte u pogledu na zanimljivosti pokrajine te beskrajno plavo nebo. Aeroklub nudi sportske, profesionalne i panoramske letove. Poklon je idealan za sve koji su željni pilotiranja i adrenalina!
Ul. Juša Kozaka 1,1000 Ljubljana, Slovenija
+386/1519-0003
Više o ponudi

Janez let je slovenski aeroklub, koji školuje pilote po međunarodnim europskim standardima. Za kvalitetnu i profesionalnu obuku osiguravaju Vam instruktore sa dugogodišnjim iskustvom. Let je izvrstan način da iskusite slobodno letenje i uživate u pogledu na zanimljivosti pokrajine te beskrajno plavo nebo. U našoj ponudi iskušajte se u letu sportskim zrakoplovom, koji predstavljaju poseban adrenalinski i aktivni doživljaj. Pobjegnite od svakodnevnice i isprobajte nešto novo, gdje ćete spoznati razliku između letenja i vožnje automobilom. Upravljat ćete visoko-krilnim jednomotornim četverosjedom, zrakoplovom Cessna 172, koji osigurava prekrasan panoramski pogled i udobnost. Poklon je prigodan za sve koji su željni spoznati zanimljive krajeve na drugačiji način.

Pored naše ponude, škola letenja nudi komercijalne letove većim avionima, panoramske letove u Sloveniji i inozemstvu, kao i taxi letove. Let avionom Vam nudi da s prijateljima ili obitelji provedete čaroban dan s novim pustolovinama.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 

  • U paketu »Adrenalinski doživljaji« dobivate tečaj leta – osnovni instrumenti i tehnike pilotiranja te 10 min samostalnog leta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu »XXL Extreme« dobivate tečaj adrenalinskog leta za dvije osobe, tečaj leta – osnovni instrumenti i tehnike pilotiranja te 20 min samostalnog leta. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Dodatne upute

  • Zabranjena vožnja pod utjecajem alkohola i droga.
  • Preporučujemo udobnu odjeću i obuću.
  • Prije leta instruktori će vas opskrbiti potrebnim informacijama nužnim za let.
  • Potrebno poštivanje sigurnosnih i tehničih pravila letenja.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
lepa-narava
panorama
parkirišče
sejna-soba
sportski-centar
wi-fi
Adrenalinski let za dvije osobe
Tečaj leta - osnovni instrumenti i tehnike pilotiranja
10 min samostalnog leta
Rezervacija 7 dana unaprijed, telefonom

599.00kn

Adrenalinski let za dvije osobe
Tečaj leta - osnovni instrumenti i tehnike pilotiranja
20 min samostalnog leta
Rezervacija 7 dana unaprijed, telefonom

989.00kn

Pretplatite se