Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Park Aktivni Planet, Bovec

Zabavni adrenalinski doživljaj u dolini rijeke Soče

Park Aktivni Planet nudi raznoliku ponudu sportskih aktivnosti ljeti i zimi. Adrenalinske avanture su prilagođene različitim dobnim skupinama i različite su težine. Nude kanjoning, rafting i zipline avanture. Zipline je otvoren zimi i najveći je zip park u srednjoj Europi. Dok uživate u adrenalinskim doživljajima, ostat ćete bez daha pri pogledu na prekrasne krajolike i snijegom pokriveni Kanin. Uđite u adrenalinsku igru s brzacima rijeke Soče!
Trg golobarskih žrtev 19, 5230 Bovec, Slovenija
00386 40 639 433
Više o ponudi

Aktivni planet nudi razna sportska iskustva za sve ljubitelje adrenalina. U dolini mjesta Krnice između Kanina (2587 m) i Rombona (2207 m) izgrađen je jedan od najvećih zipline parkova u srednjoj Europi i najveći u Sloveniji. Bojite li se visine, prevladajte strahove i ukrcajte se na smion spust preko doline Bovec, gdje će vam osim adrenalina dah oduzeti pogled na mjesto Bovec i moćne vrhove Julijskih Alpa.

U našoj ponudi možete birati između linea, raftinga, vožnje i kanjoninga. Zipline je adrenalinska atrakcija u kojoj se spuštate po žici različitih duljina i nagiba. Svaka je dulja od 500 metara i nezaboravna adrenalinska bomba od početka do kraja. Možete dosegnuti brzinu do 60 km/h i letjeti više od 200 metara iznad zemlje. Kanjoning omogućava otkrivanje visokih slapova i prekrasnih zelenih bazena rijeke Soče. Nudi kompletno osvježenje u kojem ćete se rashladiti tijekom vrućih ljetnih dana. Iskusite hodanje kroz kanjone, tjesnace i slapove, privezani na uže za penjanje. Kanjoning će u vama probuditi sva osjetila i oživiti duh. U našoj ponudi možete iskusiti rafting kroz 10 kilometara dugu rijeku Soču. Turneja počinje u neposrednoj blizini zaljeva Boka, najvećeg i najrasprostranjenijeg slapa Slovenije. Uđite u adrenalinsku igru s brzacima rijeke Soče!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate zipline tour – 3 h adrenalina i majicu za uspomenu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 2,5 h raftinga i 3 h kanjoninga. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 7 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Preporučujemo tople i udobne tenisice i odjeću.
  • Prije spusta stavite zaštitnu kacigu i naočale.
  • Preporučujemo da ponesete snack za energiju.
lijepa priroda
panorama
planinarenje
plivanje
rafting
Rafting 1,5 h
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Zipline tour - 3 h adrenalina
Majica za uspomenu
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Rafting 2,5 h
Kanjoning 3 h
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se