Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1

Adrenalinski doživljaj Tubej, Bohinj

Adrenalinski doživljaj s idiličnim pogledom

Apartmani Tubej nalaze se na odličnoj lokaciji u Bohinju s pogledom na Triglav i Bohinjsku kotlinu. Idealni su za sve koji žele mir i odmor u prirodi, ljubitelje svježeg zraka, skijanja, biciklizma, ribolova, planinarenja i eko turizma. Aktivni posjetitelji imaju mogućnost unajmljivanja biciklističke opreme, saonica i skija, a možete se okušati i u streljaštvu i jahanju. Apartmani Tubej izvrsna su polazna točka za one željne planinarenja zbog neposrednog okruženja mnoštvom planinarskih staza.
Ravne v Bohinju 16, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija
0038641 832 089
Više o ponudi

Apartmani Tubej moderno su namješteni i nude gostima ugodan boravak primjeren opuštanju nakon adrenalinskih doživljaja. Smješteni u Kobli na farmi Tubej, izvrsna su polazna točka za one željne planinarenja zbog neposrednog okruženja mnoštvom prekrasnih staza i brežuljaka, poput Črne prsti, Orožnove koče, Bohinjske planine, Soriške planine, Vogela i Triglavskog nacionalnog parka. Apartmani Tubej zimi su omiljena destinacija posjetitelja zbog mogućnosti pristupa automobilom, a istovremeno se nalaze neposredno na skijalištu Kobla.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između skijanja, sanjkanja na stazi, streljaštva ili škole skijanja za sve one koji se žele okušati u adrenalinskim sportovima. Aktivni posjetitelji mogu unajmiti biciklističku opremu, opremu za skijanje i saonice. Osim naše ponude i smještaja, u Apartmanima Tubej možete provesti i romantične trenutke u dvoje u jacuzziju uz pjenušavo vino.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate streljanje na poligonu (3D ciljevi ili životinje prirodne veličine; vrijedi za 4 osobe) ILI 2 sata škole skijanja za početnike; ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate sanjkanje na stazi. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 2 sata škole skijanja za početnike (vrijedi za 2 osobe) ILI najam skijaške opreme za sve.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate sanjkanje na stazi (vrijedi za 4 osobe) i 2 sata škole skijanja za početnike za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću. Poželjno je ponijeti rezervnu odjeću kako biste se mogli presvući nakon aktivnog adrenalinskog doživljaja.
  • Preporučujemo toplu odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
biciklistička-staza
hotel
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
skijanje
wellness
Streljanje na poligonu (3D ciljevi ili životinje prirodne veličine)
Vrijedi za 4 osobe
ILI 2 sata škole skijanja za početnike
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed

44,99

Sanjkanje na stazi
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

44,99

2 sata škole skijanja za početnike (vrijedi za 2 osobe)
ILI najam skijaške opreme za cijelu skupinu
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99

Sanjkanje na stazi (vrijedi za 4 osobe)
+ 2 sata škole skijanja za početnike (vrijedi za 1 osobu)
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se