Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Solar Spirit

Otkrijte kako svjesno mijenjati tijelo i duh

Kroz različita teorijska i praktična znanja i tehnike postignite potpuno zdravlje i blagostanje u svakom aspektu života: fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom. Solar Spirit vas podržava u procesu otkrivanju unutarnjih potencijala te otpuštanju unutarnjih ograničenja koja vas sputavaju da kreirate život koji je pun radosti, strasti i smisla. Učinite ono što najviše želite!
Blažekova 1, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Solar Spirit je koncept cjelovitog zdravlja, wellbeinga i života općenito. Primjenjuje prirodne načine i tehnike te razvija unutarnje snage i potencijale čovjeka s ciljem da pojedinac svjesno počne kreirati vlastito zdravlje i život. Kroz različite programe – edukacije, izlete, seminare, radionice, predavanja i individualno savjetovanje – podržava pojedinca u kreiranju vlastitog zdravlja, blagostanja i kreativnog življenja. Ljudi su multi-dimenzionalna bića i svaki aspekt (dimenzija) utječe na njihovo zdravlje i život u cjelini. Da bi se ostvarilo potpuno blagostanje, potrebno je iscijeliti i uravnotežiti svaki aspekt našeg bića: fizički, mentalni, emocionalni i duhovni.

Solar Spirit nudi programe relaksacije, regeneracije, meditacije, joge, fitness uma, detox programe, antistres programe, kreativne vizualizacije te dnevne, vikend i tjedne programe osobne transformacije, koji vam pomažu da svoj život dovedete u balans. U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između life in balance tretmanatretmana joge i tretmana life coachinga. Sjetite se da je najdublja unutarnja čežnja, ono što najviše želite učiniti, upravo ono zbog čega ste došli u ovaj život – stoga je najveće jamstvo vašega zdravlja učiniti upravo to!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate individualne online konzultacije 75 minuta i life in balance tretman. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate 1 tretman joge 60 min i poklon audio / video vodenu relaksaciju + brošuru. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 8 tretmana life coachinga individualno 75 min i online vođenje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
joga
wi-fi
Individualne online konzultacije 75 minuta
Life in balance tretman
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

1 tretman joge 60 min
Poklon audio / video vodena relaksacija + brošura
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

8 tretmana life coachinga individualno 75 min
Online vođenje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se