Ekspres božićna dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!
SPAR AKCIJA 1+1B
Smart partner

Paintball klub Sljeme

Nepredvidljiva avantura koja se ne zaboravlja

Izbacite stres kroz zabavnu, uzbudljivu i nepredvidljivu igru u napuštenoj bolnici Brestovac. Nakon igre nabijene adrenalinom, u prekrasnom ambijentu sljemenske šume, opustite se uz roštilj i pivo te prepričavajte ratne priče. Pobjegnite na trenutak od svakodnevnih obaveza i obnovite duh željan pustolovine i zabave. Jednom kada adrenalin poraste, ne preostaje vam ništa drugo nego prepustiti se užitku igranja paintballa.
Sljemenska cesta, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Paintball klub Sljeme pružit će vam sve potrebno za najuzbudljiviji paintball. Uz najmoderniju opremu nudi i fenomenalan poligon u napuštenoj bolnici Brestovac, na Sljemenu. Djeluju od 2005. godine, a 2009. g. osnovan je paintball klub Sljeme. Paintball klub Sljeme trenutno ima kapacitet do 30 igrača. U proteklih 5 godina stekli su veliko iskustvo u organizaciji paintballa. Klub se pored paintballa bavi organizacijom teambuildinga, rođendana, momačkih, djevojačkih, osobnih i ostalih obračuna.

U ponudi iz našeg poklon-paketa dobivate 3 sata paintballa, a nakon naporne igre nabijene adrenalinom, u prekrasnom ambijentu sljemenske šume, možete se opustiti uz roštilj i vino. Paintball igrači nose zaštitnu, paintball masku koja ih štiti od eventualnog udarca kuglice. Igra je potpuno bezopasna, a s obzirom na to da igrači tijekom igre ne dolaze u fizički kontakt, rizik od eventualnih povreda je vrlo malen. Paintball mogu igrati svi koji su punoljetni. U svakoj igri sudjeluju dvije ekipe, koje imaju isti cilj – poraziti protivnika. Posebno uzbudljiva i nepredvidljiva igra definitivno je igra napada i obrane. Jedna ekipa se rasporedi po zgradi te je svojom vještinom i strategijom brani od napadača, koji imaju mogućnost prodora sa svih strana. Unesite malo adrenalina u svoj život i pokažite svojim suigračima da ste snažni, snalažljivi, izdržljivi.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 3 sata igre paintball + roštilj + butelju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Moguća je nadoplata kuglica.
  • Maska se za vrijeme trajanja igre ne smije skidati
  • Radno vrijeme centra je 10 – 16 h od pon. do pet. i 9 – 18 h vikendom.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Savjetujemo da ponesete udobnu obuću.
djeca
lijepa priroda
panorama
roštilj
skupine
sportski-centar
Paintball + roštilj + butelja vina
Moguća nadoplata kuglica
3 sata igre za 2 osobe
Pon. - pet. od 10 do 16 h; vikendom od 9 do 18 h
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se