Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Vožnja psećim zapregama

Doživite vožnju u društvu snažnih haskija

Haski je divan, jak i atraktivan pas. Naučen je vući sanjke i pri tome uživati u brzini. Vožnju psećim saonicama sada si možete priuštiti i vi. Vozeći se kroz snježni krajolik udisat ćete svježi zimski zrak i uživati u društvu ovih predivnih životinja. Uživajte u scenama koje ste dosad mogli vidjeti samo na filmu. Najprije ćete se voziti s vodičem, a zatim ćete u vožnji kroz bijele pustinje, koje se protežu dokle god oko seže, uživati sami!
Via Giuseppe Verdi 8, 33018 Fusine in Valromana UD, Italija
01 4572 288
Više o ponudi

Želite li se iskušati kao gonič pasa? Vožnja psećim zapregama pravi je izbor za vas! Okušajte se u vožnji psećom zapregom za vrijeme vašeg boravka u Italiji, koja je popularno mjesto za uživanje u toj aktivnosti. Zimi ćete ovdje naići na bijele pustinje koje se protežu dokle god oko seže, a samo su zvijezde iznad vaše glave. Pasmina koja se obično koristi za pseću zapregu jest haski, a haskiji su vrlo jaki psi. Na vožnji saonicama vući će vas velikom brzinom, a kada vam vjetar udari u lice, iskusit ćete kakav je život bio u starim danima, kada je pseća zaprega bila prijevozno sredstvo za mnoge. Priključiti se turi psećom zapregom odlična je prilika da se osjeti snažna povezanost između čovjeka i psa. Ovdje ćete dobiti priliku hraniti haskije i brinuti se o njima – nešto što će se svidjeti ljubiteljima pasa.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i  zabava dobivate vožnju psećim zapregama. Ponuda vrijedi za 1 dijete.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate vožnju psećim zapregama. Ponuda vrijedi za 1 odraslu osobu i 1 dijete ILI duža vožnja za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu i toplu odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
internet
lijepa priroda
panorama
parking
romantično
skupine
Vožnja psećim zapregama
Vrijedi za 1 dijete
Rezervacija 7 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Vožnja psećim zapregama
Vrijedi za 1 odraslu osobu i 1 dijete
ILI duža vožnja za 1 osobu
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se