Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Apartmani Silva

Idiličan odmor usred jeruzalemskih brežuljaka

Apartmani Silva nalaze se u blizini Ljutomera u srcu Prlekije i nude više vrsta smještajnih jedinica. Smjestite se u udobnoj sobi ili bungalovu i iskoristite brojne mogućnosti za opuštanje i rekreaciju koje nudi okolica. Posjetite Bioterme Mala Nedelja ili Terme Banovci, vinorodni Jeruzalem i Gajševsko jezero ili se uputite u šetnju pješačkim i biciklističkim stazama. Ali ne zaboravite kući ponijeti kvalitetno prlejsko bučino ulje i brašno iz mlina.
Cezanjevci 8, 9240 Ljutomer
041 427 380; 041 423 320
Više o ponudi

Apartmani Silva nalaze se u blizini Ljutomera u srcu Prlekije, gdje se Slovenske gorice spajaju s Panonskom nizinom. Ovdje je na raspolaganju nekoliko smještajnih jedinica: pet soba, apartmani i bungalovi, a na raspolaganju je i mjesto za šatore. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, televiziju i bežični internet. U sobama ćete također pronaći hladnjak i mikrovalnu pećnicu, a apartmani imaju čajnu kuhinju. Doručak se također poslužuje na zahtjev. Postoji veći natkriveni zajednički prostor za druženje u šatoru, a uz kuću je i parkirno mjesto.

Od Bioterm Mala Nedelja i Termi Banovci udaljeni su manje od 9 km, a od vinorodnog turističkog Jeruzalema nekoliko kilometara manje. U blizini je i Gajševsko jezero gdje će svoj mir pronaći ribiči, a za vjetrovitog vremena uživati ​​surferi. Pored apartmana vode brojne pješačke i biciklističke staze, au vrućim ljetnim danima možete se osvježiti iu prekrasnom ljetnom bazenu u Ljutomeru. U okolici se može kupiti domaće bučino ulje i brašno iz mlina, te kušati domaće vino.

U našoj ponudi možete dobiti jedno, dva ili tri noćenja u brvnari ili sobi. Savršeno za opuštajući odmor i punjenje baterija. Svaki gost dobiva i 20% popusta na kupanje u okolnim toplicama.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate 1x noćenje s doručkom u bungalovu i piće dobrodošlice, degustaciju vina u ciglani Malek u Jeruzalemu i degustaciju bučinog ulja i sjemenki u uljari Središče ob Dravi ILI 1x noćenje u sobi ili studiju i piće dobrodošlice, degustaciju vina u ciglani Malek u Jeruzalemu, degustaciju bučinog ulja i sjemenki u uljari Središče ob Dravi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 2x noćenja s doručkom u bungalovu i piće dobrodošlice, degustaciju vina u ciglani Malek u Jeruzalemu i degustaciju bučinog ulja i sjemenki u uljari Središče ob Dravi ILI 2x noćenja u dvokrevetnoj sobi i piće dobrodošlice, degustaciju vina u zidanici Malek u Jeruzalemu i degustaciju bučinog ulja i sjemenki u uljari Središče ob Dravi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Degustacije ulja i vina nisu moguće vikendom.
apartmani
biciklistička-staza
lijepa priroda
parking
romantično
terasa
wi-fi
1x noćenja s doručkom u bungalovu i piće dobrodošlice
Degustacija vina u ciglani Malek u Jeruzalemu
Degustacija bučinog ulja i sjemenki u uljari Središče ob Dravi
ILI
1x noćenja u sobi ili studiju i piće dobrodošlice
Degustacija vina u ciglani Malek u Jeruzalemu
Degustacija bučinog ulja i sjemenki u uljari Središče ob Dravi
Vrijedi za 2 osobe

89,99678,03Kn

2x noćenja s doručkom u bungalovu i piće dobrodošlice
Degustacija vina u ciglani Malek u Jeruzalemu
Degustacija bučinog ulja i sjemenki u uljari Središče ob Dravi
ILI
2x noćenja u dvokrevetnoj sobi i piće dobrodošlice
Degustacija vina u zidanici Malek u Jeruzalemu
Degustacija bučinog ulja i sjemenki u uljari Središče ob Dravi
Vrijedi za 2 osobe

144,991.092,43Kn

Pretplatite se