Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Premium partner

Apartmani Tubej, Bohinj

Izvrsna lokacija za odmor i opuštanje u prirodi

Apartmani Tubej nalaze se na odličnoj lokaciji u Bohinju s pogledom na Triglav i Bohinjsku kotlinu. Idealni su za sve koji žele mir i odmor u prirodi, ljubitelje svježeg zraka, skijanja, biciklizma, ribolova, planinarenja i ekoturizma. Aktivni posjetitelji imaju mogućnost unajmljivanja biciklističke opreme, saonica i skija, a mogu se okušati i u streljaštvu te jahanju. Apartmani Tubej izvrsna su polazna točka za one željne planinarenja zbog neposredne okruženosti mnoštvom planinarskih staza.
Ravne v Bohinju 16, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija
+386 41 832 089
Više o ponudi

Apartmani Tubej moderno su namješteni i nude gostima ugodan boravak primjeren opuštanju nakon adrenalinskih doživljaja. Pružaju udobnost doma i prilike za bezbrižno uživanje, ali i praktičnost primjerenu aktivnim posjetiocima. Smješteni su u Kobli, na farmi Tubej. Zbog neposredne okruženosti mnoštvom prekrasnih staza i brežuljaka izvrsni su za one željne planinarenja. U blizini se nalaze Črna prst, Orožnova koča, Bohinjska planina, Soriška planina, Vogel i Triglavski nacionalni park. Zimi su ovi apartmani omiljena destinacija zbog mogućnosti pristupa automobilom, a istovremeno se nalaze i na skijalištu Kobla.

U našoj ćete ponudi pronaći najam indijanskog šatora ili apartmana za više noćenja te korištenje parne saune, kamina i saonica na 1 h. U sklopu apartmana nalazi se i adrenalinski park Tubej, stoga se možete okušati u raznim sportovima, poput streljaštva, skijanja, sanjkanja na stazi, ili čak naučiti skijati. Spojite ugodno s aktivnim i svoj odmor provedite u Bohinjskoj idili!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate 1x noćenje u alpskoj sobi Tubej (sa zajedničkom kupaonicom). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1x noćenje u apartmanu sa parnom saunom i kaminom te najam sanjki i 1 sat sanjkanja. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2 x noćenja u apartmanu sa parnom saunom i kaminom te posudba sanjki i 1 sat sanjkanja. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Rezervaciju paketa potrebno je napraviti 7 dana prije dolaska.
  • Rezervaciju paketa Vikend iz snova potrebno je napraviti 1 dan prije dolaska.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
  • Izbjegavajte veće obroke prije korištenja saune.
biciklistička-staza
lijepa priroda
masaža
parking
planinarenje
prenoćište
romantično
roštilj
sauna
terasa
wellness
wi-fi
1x noćenje u alpskoj sobi Tubej (sa zajedničkom kupaonicom)
Vrijedi za 2 osob
Rezervacija 7 dana unaprijed

89,99

1x noćenje u apartmanu sa parnom saunom i kaminom
Najam sanjki i 1 sat sanjkanje
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed

144,99

2 x noćenja u apartmanu sa parnom saunom i kaminom
Posudba sanjki i 1 sat sanjkanja
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

239,99

Pretplatite se