Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Aquapark & Wellness Bohinj

Zabava i opuštanje s čudesnim pogledom

Aquapark & Wellness Bohinj dio je Bohinj Eco Hotela, koji se nalazi nedaleko Bohinjskog jezera. Ovdje su vam na raspolaganju otvoreni i zatvoreni bazeni s brojnim vodenim atrakcijama te spa i wellness s raznovrsnim saunama te širokim izborom masaža i tretmana. Posjetite oazu mira i ugođaja na rubu Nacionalnog parka Triglav te se odmorite i napunite baterije uz čudesan pogled na Julijske Alpe.
Triglavska cesta 17, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija
+386 08 200 4080
Više o ponudi

Vodeni park Bohinj dio je Eko hotela Bohinj i s njim je povezan podzemnim hodnikom. Nalazi se u srcu Julijskih Alpa, a samo je 10 minuta udaljen od Bohinjskog jezera. Nudi zabavu i opuštanje za cijelu obitelj, uključuje zatvoreni i vanjski bazen, slanu sobu s piranskom soli, saune i wellness prostor s velikim izborom tretmana. Kad vas glad nakon svih zabavnih aktivnosti pogodi, možete se osvježiti pored bazena i uživati ​​u nekim zasluženim kalorijama.

Bazeni su živopisno dizajnirani i pogodni za sve uzraste. Sadrže veći rekreacijki bazen, dva jacuzzi bazena i dječji bazen s atrakcijama. U glavnom rekreacijskom bazenu možete se opustiti u zvučnoj špilji  ili zaroniti u špilju za zaljubljene. Oni više adrenalinskog duha mogu isprobati zid za penjanje uz bazen ili spuštati se niz tobogan. Atrakcije bazena i učinci poput vruće kade, mlaznica vode, divlje rijeke i tropskog vodopada zasigurno će vam pružiti dodatno zadovoljstvo. U ljetnoj sezoni na raspolaganju vam je i vanjski bazen i terasa savršena za sunčanje i opuštanje, dok zimi iz panoramskog krova možete vidjeti snježne pahulje iznutra.

U našem paketu možete dobiti dnevnu kupku s ručkomnoćenjem i doručkom ili kraljevskim opuštanjem. Posjetite oazu mira i udobnosti na rubu Triglavskog nacionalnog parka.

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate jednodnevno kupanje u vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Water Park po izboru kuhara. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1x noćenje i doručak + 1x ulaz u vodeni park, ogrtač, papuče i ručnik za kupanje. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Njega u spa centru dobivate jednodnevno kupanje u vodenom parku Bohinj i ručak u restoranu Water Park po izboru kuhara. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate kraljevsko opuštanje 180 min (piling tijela, turska sauna, klasična masaža) + dnevna karta za kupanje u vodenom parku Bohinj. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ne zaboravite ručnik i kupaći kostim.
  • Prethodno provjerite sastoje jela u restoranu zbog mogućih alergija.
  • Prije posjete provjerite jelovnik za veganstvo ili vegetarijanstvo.
  • Rezervacija potrebna 2 dana ranije.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom.
hotel
klima
lijepa priroda
masaža
parking
plivanje
sauna
terasa
wellness
wi-fi
Terapeutska masaža leđa u wellnessu Vodenog parka Bohinj
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Bohinjska eko masaža
Dnevna ulaznica za kupanje u Vodenom parku Bohinj
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Kraljevsko opuštanje 180 min
Piling tijela, turska sauna, klasična masaža
Dnevna ulaznica za kupanje u Vodenom parku Bohinj
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

1x noćenje i doručak
1x ulaz u vodeni park, ogrtač, papuče i ručnik za kupanje
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 5 dana ranije telefonom

989.00Kn

x noćenje s doručkom u Executive sobi s pogledom na Julijske Alpe
1x ulaz u vodeni park Bohinj, korištenje saune
Gurmanska večera u 4 slijeda prema preporuci kuhara
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 2 dana prije

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se