Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Aura proizvodi, Buzet

Istarsko domaće pripremljeno s ljubavlju

Ne propustite kušati istarske delicije po tradicionalnoj recepturi. Aura vam nudi samo najbolje od slastica, žestokih alkoholnih pića, ljekovitog bilja te domaćeg voća i povrća. Biljke se pažljivo ubiru daleko od naselja i cesta kako bismo sačuvali izvornost i dosljednost okusa, a posebni sastojak svakog proizvoda je ljubav. Visoka kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo gostiju su zajamčeni. Degustirajte, uvjerite se sami i oduševite se!
II. Istarske brigade 2/1, 52420 Buzet
052 694 250
Više o ponudi

Aura za vas od 2007. godine proizvodi širok raspon domaćih, s ljubavlju rađenih, tradicionalnih delicija po staroj recepturi, pretežno u području marmelada i žestokih alkoholnih pića. Priprema proizvoda potpuno je autohtona od ploda do krajnjeg proizvoda. Kušajte domaći gin, liker od kruške, medovu rakiju, liker sa šumskim voćem, rakije i ostalo. Ako ste sladokusac, neće vas razočarati ponuda slasnih marmelada od šljive, smokve i borovnice.

U ponudi iz našeg poklon-paketa naći ćete posjet i obilazak destilerije i proizvodnje marmelade Aura te kušanje 3 vrste rakije ili kušanja 6 vrsta rakije i 2 vrste marmelade. Sigurni smo da nećete moći odoljeti ovim okusima, pa svoje proizvode možete kupiti ekskluzivno u prodavaonicama Natura Croatica diljem Hrvatske.   

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Avantura okusa dobivate posjet i obilazak destilerije i proizvodnje marmelade Aura te kušanje 3 vrste rakije. Ponuda vrijedi za 4 osobe.
  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate posjet i obilazak destilerije i proizvodnje marmelade Aura te kušanje 6 vrsta rakije i 2 vrste marmelade. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
ekološki uzgojeni sastojci
klima
parking
prostor za pušače
romantično
terasa
Posjet i obilazak destilerije i proizvodnje marmelade Aura
Kušanje 3 vrste rakije (15 vrsta ima u ponudi)
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

185,00Kn24,55

Posjet i obilazak destilerije i proizvodnje marmelade Aura
Kušanje 6 vrsta rakije i 2 vrste marmelade
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

299,00Kn39,68

Pretplatite se