Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA

Beauty bar ART-PE

Potpuno uživanje od glave do pete

Kozmetički salon ART-Pe pravo je odredište za sve koji imaju želju za atraktivnim i modernim kozmetičkim uslugama. Kvalitetnim proizvodima i profesionalnim pristupom zadovoljit će i najzahtjevniji ukus. U kozmetičkom salonu pobrinuti će se za vašu dobrobit, zdravlje i ljepotu od glave do pete. Možete se odlučiti za depilaciju voskom, manikuru, masažu ili njegu lica. Priuštite si odmor koji će povoljno utjecati na vaše tijelo i dobrobit.
Temeniška pot 6, 8210 Trebnje, Slovenija
+386 031 002 700
Više o ponudi

Beauty bar ART-PE nalazi se na Temeniškoj poti 6 u Trebnjem i nudi kozmetičke usluge.

Kozmetički salon djeluje u skladu s najvišim standardima kvalitete usluge – kako s najnovijim modnim smjernicama, tako i s najkvalitetnijim proizvodima za njegu kose i vlasišta. Osim kozmetičkih usluga, nude i razne druge usluge, sve izbjeljivanje zubi za oblikovanje tijela, njegu lica i ruku, šminku, masaže, manikure i pedikure.

U našim paketima možete birati između masaže lica, brazilske depilacije, depilacije stopala, masaže vlasišta i tijela, moderne frizure i bojanja kose.

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate depilaciju cijelih nogu specijalnim voskovima ILI masažu lica ILI mehaničku limfnu drenažu (40 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate masažu lica i hranjivu masku ILI dijamantnu makrodermabraziju i masku za lice. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate masažu za opuštanje cijelog tijela za 2 osobe ILI ekskluzivnu njegu lica s frakcioniranom radio frekvencijom za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate ekskluzivnu njegu lica s frakcioniranom radio frekvencijom, SPA pedikurom i limfnom drenažom (30 min) za 1 osobu ILI opuštajuću masažu za 2 osobe (80 min).

 Korisni savjeti:

  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ne zaboravite ponijeti kupaće kostime i ručnike ako planirate posjećivati bazene.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
klima
masaža
wi-fi
Depilacija cijelih nogu specijalnim voskovima ILI masaža lica ILI mehanička limfna drenaža (40 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana ranije telefonom

185.00Kn

Masaža lica i hranjiva maska ILI
Dijamantna makrodermabrazija i maska za lice
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana ranije

299.00Kn

Masaža za opuštanje cijelog tijela za 2 osobe ILI
Ekskluzivna njega lica s frakcioniranom radio frekvencijom za 1 osobu
Rezervacija 2 dana ranije telefonom

599.00Kn

Ekskluzivna njega lica s frakcioniranom radio frekvencijom, SPA pedikurom i limfnom drenažom (30 min) za 1 osobu ILI opuštajuća masaža za 2 osobe (80 min)
Rezervacija 2 dana ranije telefonom

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se