Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Bike Tour Jistra Adventures

Avantura na Rt Kamenjaku u Istri

Doživite jedno od najljepših mjesta na svijetu s vodičima Jistre Adventures ili sami. Zaštićeni krajolik rta Kamenjaka ponudit će vam biciklističku stazu dinosaura, farmu, Safari bar te neprocjenjivu prirodnu ljepotu. Kajakom ili SUP-om doživite nezaboravnu morsku avanturu u istraživanju litica Kolombarica, podvodne modre špilje i otoka u Medulinskom arhipelagu. Dobrodošli ste svi od obitelji, prijatelja, poslovnih partnera i većih grupa.
Premantura 85, Pula, Hrvatska
+385 01 457 2288
Više o ponudi

Rt Kamenjak je zaštićeni park prirode koji se nalazi na jugu istarskog poluotoka u blizini Pule. Dio je Premanture, malog slikovitog mjesta udaljenog samo 10 km od grada Pule i Medulina. Rt Kamenjak poznat je po prekrasnoj panorami, prirodi, šarmantnim morskim špiljama, plažama i živopisnim liticama. Otkrijte brojne biciklističke staze uz neravnu obalu na kojima svatko može pronaći svoje omiljeno mjesto. Savršeno mjesto za izlete kajacima i biciklima.

Ništa se ne može mjeriti s osjećajem slobode, uživanja i opuštanja dok vas lagani povjetarac oživljava dok istražujete predivnu Istru na izletima kajacima, biciklima i SUP-ovima. Ove avanturističke ture u Istri otkrit će vam znamenitosti prekrasne obalne prirode, nevjerojatne vidikovce, uvale u kojima se možete osvježiti, predahnuti i okupati, tihi krajolik zemlje ili šarmantne gradske ulice. Ture kajacima po južnoj Istri poznate su po skrivenim morskim špiljama, uvalama i Safari barom na rtu Kamenjak i Puli. Morska strana nije jedini uzbudljivi dio, Jistra Adventures nude biciklističke ture s jednostavnim i srednjim zahtjevnim stazama po Istri koje su prilagođene svima.

U našoj ponudi možete birati između četverosatnog najma Specialized bicikala, dnevnog najma Specialized Peach Sport ili električnih bicikala.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate četverosatni najam bicikla. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate dnevni najam Specialized Peach Sport bicikala. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate dnevni najam elektičnih bicikala s ruksakom i setom za popravak. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate biciklističku turu oko Rta Kamenjak s pićem u trajanju od 4 sata. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću. Poželjno je ponijeti rezervnu odjeću kako biste se po potrebi mogli presvući.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
biciklistička-staza
lijepa priroda
panorama
Najam Specialized bicikala (4h)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

185,00Kn

Dnevni najam Specialized Peach Sport bicikala
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299,00Kn

Dnevni najam elektičnih bicikala s ruksakom i setom za popravak
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599,00Kn

Biciklistička tura oko Rt Kamenjaka s pićem (3,5h)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed prema unaprijed određenim terminima

989,00Kn

Pretplatite se