Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Buketi Buketi Buketi Buketi Buketi Buketi Buketi Buketi

Buket iz snova, Žiri

Buket iz snova za savršen trenutak

Nijedan događaj nije potpun bez prekrasnog ukrasa, kojeg najčešće čine cvijeće. Gosti se dobro sjećaju buketa jer je najvažniji dodatak haljini. Cvjetni aranžmani na svakoj svadbenoj ceremoniji predstavljaju točku na i, stoga je prikladno izdvojiti vrijeme za njihovo odabiranje. Bez obzira koju vrstu osobe odabrali za svoj buket ili cvjetni aranžman, Buket iz snova će vas moći savjetovati.
Idrijska cesta 28, 4226 Žiri, Slovenija
+386 040 766 632
Više o ponudi

Profesionalni cvjećari koji posjeduju Buket iz snova u Žiriju pripremiti će vam nezaboravne ukrase. Mnogi čimbenici ovise o tome koje cvijeće odabrati i kako ukrasiti buket. Ono što je važno je stil, godišnje doba, boja i stil haljine koja se nosi i još mnogo toga. Osim svadbenih buketa, izrađuju i butekiće za rever, bukete za djeveruše, jastučiće za svadbeno prstenje …

Kreativni ljudi uvijek su puni novih ideja i imaju snažnu potrebu za istraživanjem, zato vam osiguravaju cvijeće egzotičnih oblika, mirisa i boja. Bez obzira koju vrstu prigode odabrali za svoj buket ili cvjetni aranžman, oni će vas moći savjetovati o pravom buketu vaših snova.

U našem paketu možete birati između svadbenih  buketa, cvjetnih narukvica, ukrasa automobila i soba. Prepustite se svakodnevnom uživanju u sjaju i jedinstvenom ukrasu i još ugodnijem ambijentu.

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate izbor između svadbenih buketa, narukvica s cvijećem, svečanog ukrašavanja, ukrašavanja automobila + 30% popusta na uređenje sobe vrtnim lampicama.

 Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 7 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
djeca
internet-link
klima
lijepa priroda
Izbor između svadbenih buketa, narukvica s cvijećem, svečanog ukrašavanja, ukrašavanja automobila
30% popusta na uređenje sobe vrtnim lampicama
Rezervacija 7 dana ranije telefonom

144,99

Pretplatite se