Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Bungalovi Terme 3000

Romantične kuće u ugodnom okruženju

Turističko bungalovsko naselje čine malene kuće koje vam daju predah od gradske vreve. Vikendice imaju dvokrevetne sobe, a boravak u njima udoban je u svako doba godine. Osim smještaja, nude vam i neograničeno kupanje u jednom od najpoznatijih adrenalinskih vodenih parkova i pristup sauni. Odmorite se u romantičnim kućama i uživajte u toplinskoj ponudi Termi 3000.
Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice, Slovenija
+386 2 512 22 00
Više o ponudi

Turističko bungalovsko naselje nalazi se u Moravskim Toplicama, neposredno u blizini kupališnog kompleksa Terme 3000. Sastoji se od kućica prekrivenih slamom koje po pristupačnim cijenama nude romantični bijeg daleko od užurbane svakodnevice. Boravak u vikendicama ugodan je u svako godišnje doba. Sve su sobe dvokrevetne, a kućni ljubimci su dobrodošli. Gosti bungalova imaju besplatan pristup jednom od najpoznatijih adrenalinskih parkova, pustolovnom parku Bukovinško jezero.

U našem paketu možete dobiti noćenje s doručkom i neograničenim kupanjem i pristupom sauni. Napunite baterije i odmorite se sa voljenom osobom.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom (samoposlužno) + neograničeno kupanje u Termama 3000 + ulaz u saunu Terminal + animacijski program. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ne zaboravite kupaći kostim.
  • Ponudu možete rezervirati telefonski.
  • U slučaju alergija, molimo da unaprijed obavjestite resotran.
animacija
lijepa priroda
plivanje
psi dobrodošli
restoran
sauna
wi-fi
Noćenje s doručkom (samoposlužno)
Neograničeno kupanje u Termama 3000 + ulaz u saunu Terminal + animacijski program
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se