Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Camp Liza

Nezaboravno iskustvo u zagrljaju prirode

Kamp Liza u kotlini Bovec drugi je dom mnogih zaljubljenika u prirodu koji su oduševljeni prekrasnim zelenim okružjenjem u blizini ušća rijeka Soče i Koritnice. Možete boraviti u jednoj od urednih soba ili glamping kuća koje su pogodne za najam i ljeti i zimi. Prepustite se mirnoći, svježini toka vode i uživajte u potpunom isključenju iz vanjskog svijeta. Izabrana ugostiteljska ponuda i beskrajne mogućnosti aktivnog odmora već čekaju na vas.
Vodenca 4, 5230 Bovec, Slovenija
00386 05 389 63 70
Više o ponudi

Kamp Liza nalazi se u kotlini Bovec samo korak udaljenoj od ušća smaragdne Soče i divlje Koritnice. Ovdje, uz lagano žuborenje vode, gosti mogu osjetiti trenutke mira koje nudi samo čista i netaknuta priroda. Za one koji nemaju svoju opremu za kampiranje, dostupni su i šatori, sobe i glamping kućice koje nude udoban boravak za dvoje. Pogodni su za iznajmljivanje i ljeti i zimi. Zbog dobre izolacije ugodno su hladni tijekom vrućih ljetnih dana i ugodno topli tijekom dugih i hladnih zimskih dana.

Na terasi možete odmarati uz pogled na prekrasne planinske vrhove. Pogled na vrh Svinje koji se uzdiže iznad šume ispunit će vas mirom i ugodnošću. Kamp ima mini-dućan i odličan restoran, kao i teren za odbojku na pijesku i mini dječje igralište. Na raspolaganju je i info-mjesto za brojne sportske aktivnosti kao što su rafting, vožnja kajakom, kanuning, biciklizamzipline i planinarenje.

U našoj ponudi dobit ćete jednu ili dvije noći u glamping kući ili u nekoj od dobro uređenih soba. Savršeno za oslobađanje stresa i ponovno punjenje baterija.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje u sobi br. 1 (za 3 osobe) ILI noć u glamping kući i boci pjenušca (za 2 osobe). Ponuda vrijedi za 2-3 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja u sobi br. 2 ILI 2 x noćenje u glamping kući s lokalnim iznenađenjem. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
Korisni savjeti:
  • Rezervacija potrebna 5 dana unaprijed.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
  • Ponuda se ne vrijedi u srpanju i kolovozu.
  • Ne zaboravite sportsku opremu za aktivnosti na otvorenom.
biciklistička-staza
kampiranje
lijepa priroda
panorama
piknik
rafting
restoran
romantično
terasa
vanjsko igralište
1 x noćenje u sobi br. 1 (za 3 osobe)
Nadoplata za 1 dodatno nočenje
Ne vrijedi od 20.5. do 20.9.

89,99678,03Kn

2 x noćenje u sobi br. 3 ili 4 (za 2 osobe)
ILI noćenje u glamping kući + iznenađenje
Ne vrijedi od 20.5. do 20.9.

144,991.092,43Kn

Pretplatite se