Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Centar ljepote YingYang Centar ljepote YingYang Centar ljepote YingYang Centar ljepote YingYang Centar ljepote YingYang Centar ljepote YingYang Centar ljepote YingYang Centar ljepote YingYang Centar ljepote YingYang Centar ljepote YingYang

Centar ljepote YingYang

Vrhunske tehnologije i iskusni terapeuti

YingYang Beauty centar je umirujuće utočište usred gradske vreve i gužve. Svakodnevni izazovi, dinamičan ritam života i štetni učinci okoliša odražavaju se na dobrobit i ostavljaju tragove na našoj koži. Teško je to u potpunosti izbjeći, ali posljedice se mogu ublažiti. U Centru ljepote YingYang prepustite se rukama iskusnih masaža i terapeuta koji će vas slušati i voditi brigu o vašoj koži.
Ulica heroja Staneta 1b, 3310 Žalec, Slovenija
+386 041 934 101
Više o ponudi

U mjestu Žalc kod Celja nalazi se YingYang Beauty centar, gdje ćete osjetiti opuštenost zbog vrhunskih tehnologija i toplih ljudskih kontakata. Ovdje se možete prepustiti iskusnim maserima i terapeutima koji će vas poslušati i pružiti vam osjećaj bezvremenosti i bezbrižnosti. Oni će vam pružiti njegu koja će se na kraju pokazati na vašoj koži.

Nude niz masaža, od klasične švedske do masaže vrućim kamenjem i masaže za trudnice do limfne drenaže, aromaterapije tijela i refleksologije stopala. Također provode hufu terapiju, jednu od najnaprednijih neinvazivnih nekirurških tehnika pomlađivanja, sve vrste laserskih tretmana, oblikovanje tijela, depilacija voskom, pedikuru i manikuru, trajni make up i produljenje trepavica. Izbor je zaista raznolik, tako da ćete ovdje sigurno pronaći pravi tretman.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate depilaciju cijelih nogu + bikini ILI strojnu limfnu drenažu tijela (50 min) ILI strojnu presoterapiju tijela (50 min).Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate Spa pedikuru + lakiranje noktiju ILI osnovnu njegu lica, vrata i dekoltea, masažu i masku ​​za lice. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Fotopomlađivanje lica, vrata i dekoltea laserom, masažu lica i masku. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Savjetujemo da ne konzumirate veći obrok 2 sata prije masaže.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan ranije.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
klima
masaža
wi-fi
Depilacija cijelih nogu + bikini ILI strojna limfna drenaža tijela (50 min) ILI strojna presoterapija tijela (50 min)
Vrijedi za 1 osobu
Potrebna je prethodna rezervacija

29,99

Spa pedikura + lakiranje noktiju ILI osnovna njega lica, vrata i dekoltea, masaža i maska ​​za lice
Vrijedi za 1 osobu
Potrebna je prethodna rezervacija

44,99

Fotopomlađivanje lica, vrata i dekoltea laserom, masažom lica i maskom
Vrijedi za 1 osobu
Potrebna je prethodna rezervacija

89,99

Pretplatite se